Zobna ščetka

Nekateri ste zagotovo že spoznali, da moj mož pri mojem ustvarjanju tu in tam potegne “ta kratko”. Poleg tega, da mu še v času, ko sva bila sama včasih nisem namenjala dovolj pozornosti, ker sem ustvarjala, zdaj včasih prehitro pozabi, da ima za ženo ustvarjalko. In danes se boste zagotovo polulali od smeha, zato upam, da sedite na wc školjki, ki je edino primerno mesto za branje današnje objave. 🙂

S sinom za ustvarjanje uporabiva vse tisto, kar nama pride pod roke. Predvsem pa se trudiva reciklirati. Večkrat sva že ustvarjala z zobnimi ščetkami in enako bo tudi v prihajajočem času, ko se bliža priprava na Veliko noč.

Super ponosna sem, da si sin zaenkrat zelo rad umiva zobe. Sama namreč, dokler nisem postala mama nisem prav nič rada segla po zobni ščetki. Mož pa ravno obratno.

Glede na to, da načeloma vstaja sredi noči (beri ob 4), bi pričakovala, da se mu bo ta prigoda zgodila takrat. Ampak ne, njemu spanec ŠKODI! 🙂 Zato me je ta vikend tako nasmejal, da moram njegovo prigodo dejansko deliti z vami!

Kot rečeno… zobne ščetke. Boge, odslužene zobne ščetke vedno uporabim za transformacijo – če ne drugega so idealne za detajlno čiščenje tuš kabine!

Tako sem tudi kakšen mesec dni nazaj umaknila stare zobne ščetke in jih zamenjala z novimi. Kupila sem mu prav sexy svetlo zeleno zobno ščetko staro, modro, pa pospravila pod omarico, k barvi za barvanje las.

Danes zjutraj, ko si je sin umival zobke, se mož slučajno ustavi pri naju v kopalnici in prav resno vpraša… “Draga? Zakaj imam jaz 2 zobni ščetki? Modro in zeleno?” Jaz ga pogledam vsa zelena, debelo pogoltnem slino in ga vprašam… “Zakaj? Modra je stara, z njo sem si barvala lase! Kaj dela tukaj?” Izgled na moževem obrazu je bil NEPRECENLJIV in še vedno jočem 🙂 🙂 . On si je s to zobno ščetko danes umival ZOBE!!!!! 🙂

Ne vem kaj mu je bilo, da je šel brskat po omarici, če pa naše zobne ščetke vedno čakajo v lončku na omarici?!

Kakorkoli! Zaenkrat je še živ in upam, da tako tudi ostane!

Po novem bodo pripomočki za takšno in drugačno ustvarjanje nosili listek “HRANITI IZVEN DOSEGA MOŽA!” 🙂

Poznano? 🙂

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top