Življenje ne pozna meja

Ni dolgo nazaj tega, kar sem vam obljubila, da se bom svojega ustvarjalskega bloganja lotila resno, redno in povsem zavzeto. A kadarkoli dam nekje svojo besedo, kljub temu, da si zadeve prej splaniram, me življenje preseneti in podre moje načrte. Ker vse življenje stremim k nečemu boljšemu, resnejšemu in, ker že vse življenje delam na tem, da se bomo vsi v družini zavedali, da si zaslužimo nekaj boljšega, nam s tem, ko to ozaveščamo, to življenje hkrati tudi prinaša. In tako nas je tudi 3 tedne nazaj zadelo, kot strela z jasnega.

Kljub temu, da smo se v naše mini stanovanje lansko leto resnično zaljubili, smo v tem letu dni dobivali izjemno močne uvide na področju našega družinskega življenja. Še veliko bolj smo se povezali in se začeli zavedati tega, da smo takšni, kakršni smo, super! Na najini psihični ravni sva individualno in skupaj z možem naredila toliko, kot prej v vseh letih ne. Ker sva vsak pri sebi že nekaj časa razmišljala, da naše lepo gnezdece zamenjamo za nekaj večjega in boljšega, sva se vse bolj pogosto sprehajala po spletnih straneh za oddajo in prodajo stanovanj in hiš. V kraju, kjer smo želeli imeti svoj dom je res majhna izbira in smo zato še toliko bolj veseli, da nas je kot strela z jasnega zadela tako lepa novica!

Srečala sva nekoga, ki je bil dokaj pomemben del najinega otroštva in najinih osnovnošolskih dni. Prav zato sva še preden smo prestopili prag stanovanja vedela, za koga se gre, da se energijsko izredno dobro ujemamo in predvsem, da gojimo visoko spoštovanje v obeh smereh. Midva gospoda zelo ceniva, on pa naju je cenil še, kot otroka, kar je ponovno pokazal tudi v teh časih.

Takšni ljudje enostavno pritegnejo. Sin je že ob ogledu dejal, da bi bilo super, saj bi imel v stanovanju več “cest” za vožnjo s poganjalcem, midva pa sva si tudi z veseljem že vizualizirala normalno pogovarjanje ali gledanje TV zvečer, ko malček zaspi. In tako sva šla v akcijo. Naše odločitve in pakiranje kovčkov so se zgodile v slabem tednu dni.

Preden je v stanovanju vse stalo na svojem mestu pa sem tokrat potrebovala še nekoliko več časa. Zahvala gre prijateljem in družini, ki nama je pomagala pri čiščenju, vožnji, nošenju. V bistvu smo se med prevažanjem zadev imeli enostavno super in so družinski prijatelji poskrbeli, da je izginil ves stres, ki se ob polnjenju škatel sicer polni v naših glavah.

Sin se je tako prvič peljal s kombijem in nov začetek je bil tako ob otroških iskricah v očeh še slajši <3 !

V roku 14 dni pa vam pripravljam takoooooooo sladko objavo, da prisežem, da boste dobili sladkorno! Jaz se že bojim, kaj bi mi pokazala napravica za sladkor 🙂 .

Spremljajte me, danes razpakiram še ustvarjalni material in AKCIJAAAAAAAAAAA se vračaaaaaaa!

IMG_3114

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top