Žep za žep

Ves čas očetovskega dopusta mi je mož govoril, da mora pregledati svoja službena oblačila, saj so nekatera že odslužila svojemu namenu.

Nekega deževnega dne se je sin lepo zaigral sam, mala je spala v mojem naročju, mož pa je res stopil v akcijo… Medtem, ko je brskal po omari mi je razlagal, kako bi za v prtljažnik potreboval nekakšen “predalček” na “ježka” nevemzakaj 😀 .Nekaj časa pogledujem proti kupu, potem pa svojega umetniškega jezika nisem mogla več držati za zobmi – “Tele hlače misliš vržt?” – Ja, ker so čist strgane.

… in počutila sem se kot majhen otrok sredi Disney land-a 😀 . Prosila sem ga za hlače in škarje… Dal mi jih je s svojim “spetnabirašnavlako” pogledom, jaz pa sem malo odložila v posteljo.

Nepremočljive hlače, z dvema velikima žepoma. Plastične zaponke. In na straneh ježki za prilagajanje širine. Bombastično! Hlače najprej oropam vseh uporabnih stvari, izrežem žepe, zadaj prišijem ježka za prilagajanje širine hlač in woala! Mož je prišel do svojega žepka za v avto, sin pa do “torbice” za kakšno igro, ki jo lahko igra v avtu!

Zato – bodite ustvarjalni!

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top