Zabavno knjižno kazalo in nekaj dejstev o kvačkanju

Zabavno knjižno kazalo

… in nekaj dejstev o kvačkanju.

Bližal se je nek poseben trenutek – naš prvorojenec je prebral svojo prvo knjižno zbirko Zaliv dinozavrov, zato sem mu želela za spomin podariti neko malenkost. Prišla sem na idejo, da se preizkusim v kvačkanju (več o moji klavrni zgodovini o kvačkanju, si lahko prebereš v eni od prejšnjih objav ).

Če ste prebrali prej označeni članek veste, da so bili pogoji za uspešnost skoraj ničelni. A sem se vseeno lotila, saj za projekt razen moža ni vedel nihče, tako da bi v primeru neuspeha za kratek čas razočarala le samo sebe.

Naučila sem se zgolj nekaj malega osnov in si pustila raziskovati.

Ena od mojih največjih lastnosti je, da rada delam napake 🙂 . Zares jih obožujem, saj se iz njih tudi veliko naučim. Tako, da je tudi žabec, ki ga boste spoznali doživel kar nekaj razpletanj in ponovnih spletanj, da je takšen, kakršen je.

Res je, da sem tega žabca našla na spletu, ampak navodil za kvačkanje še ne razumem, zato vam jih tudi zapisati ne morem. Me bo pa zagotovo hčerka povlekla za rokav, da bi imela enakega in se jih trudim takrat spisati na svoj, čisto domač in kmečki način 🙂 – če bo katero zanimalo, se mi lahko javi v inbox (apolonija@maminadlan.com) .

Mislim, da slike kazala govorijo same zase. Medtem, ko žabec čaka priložnost, da smukne v naročje k mojemu sinu, se mu z možem iz srca smejiva. Naj slike govorijo same zase.

Kakorkoli ga postaviva je zabaven s svojim obrazom, rokami in nogami. Se strinjaš?

Te zanima globji pomen kvačkanja, oziroma pletenja nasploh? Pokukaj tukaj!

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top