Vabilo pikapolonica

Vabila v obliki pikapolonic

Ko sem hčerko, ki je v preteklih dneh praznovala svoj drugi rojstni dan vprašala kakšna vabila in tortico si želi imeti, me je s svojim odgovorom precej presenetila. Odločila se je za pikapolonice kljub temu, da pred tem nikoli ni kazala pretiranega zanimanja zanje.

Ko sem jo še ene 2x vprašala, ali je to res tisto, kar si želi mi je postalo jasno, da je čas, da preneham z vprašanji in se rajši prepustim ustvarjalnemu počitku, ki mi vedno prikliče na plan ideje, da me zasrbijo prsti. Enako je bilo tudi tokrat.

Odločila sem se, da pripravim vabila v omenjeni obliki nekoliko drugače. Ker so mi enostavne čestitke in vabila že nekaj let precej dolgočasna za izdelavo, sem se mogla domisliti nečesa malo drugačnega. Izdelala sem pikapolonice, ki odpirajo svoja krila, v notranjosti pa nosijo prijazno vabilo z mojim avtorskim verzom.

Pikapolonica
Pikapolonica in vabilo za rojstni dan

Ker pa se mi velikokrat oglasite bralci, ki si želite podrobnejših navodil za izdelavo mojih izdelkov, sem se odločila, da vam izdelavo tokrat posnamem in jo z vami delim na mojem novem Youtube profilu. Vabljeni k ogledu 🙂 .

Otroška vabila v obliki pikapolonic

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to Top