Ustanovitev zavoda

Te dni sem zaključila z enim zelo posebnim obdobjem v mojem življenju <3. Moje druge porodniške je namreč nepreklicno KONEC!

Kaj pa zdaj? Ne samo, da se utapljam v začudenosti kako hitro beži čas in, da je pred vrati dan, ko bo bratec pomagal mali princeski pri pihanju njene prve svečke  ! Treba je nekaj narest, ane?

Znana sem po tem, da se v mojih mislih, v moji glavi ves čas prebujajo nove ideje, novi izzivi in nove sanje. Sem človek sanj in če mi nekoč ugasnejo me bo resno zaskrbelo… No, pravzaprav me ne bo prav nič skrbelo, saj bodo sanje ugasnile šele, ko me več ne bo :). Sanje so tisto gonilo, ki me potiska in vleče naprej že od mojega ranega otroštva. Kaj pa vas spremlja vse življenje?

Verjamem namreč v to, da je vsak od nas poklican na ta svet zato, da se ima lepo. Zato, da je ljubljen in, da bo tudi sam zmogel razdajati ljubezen, ki jo nosi v svojem srcu. Verjamem, da v kolikor tega ne začutimo kot majhni, imamo vsa orodja, ki nam v odrasli dobi lahko pomagajo, da ne klonimo in se ne vdamo v zdolgočaseno življenje s katerim niti slučajno nismo zadovoljni. Škoda mi je le vseh tistih ljudi, ki ne zmorejo toliko poguma in moči, da bi zmogli stopiti na pot, ki bi jih popeljala v lepše življenje.

Sama sem dolgo čakala, da sem se opogumila. Pa sem se. Načeloma sem v življenju zelo malo “ziheraša” in v stvari, ki jih čutim, da so prave, skočim. Zaplavam, se jim popolnoma predam. Diham z njimi in rastejo z menoj. Tako je bil skrajni čas, da vzamem pot pod prste in spišem…

Ta daaaaaam… Akt o ustanovitvi zavoda Mamina dlan!

Tako je! Čas je za nove začetke! Mamina dlan je dobila svoj prostor pod soncem tudi uradno, kar pomeni, da lahko startamo na polno!

Aaaaampak, naj bo še tako “pocukrano”, so ljudje, brez katerih nebi šlo tako gladko!

Na prvem mestu je seveda moj dragi, ki je z menoj stopil na to poslovno pot, me ves čas bodril, spodbujal, poslušal in verjel vame. 

Moja dva sončka! Brez prvega mamina dlan nebi zaživela, brez drugega pa se mogoče sploh nebi obdržala. Za vse izzive v materinstvu in življenju nasploh. Moja največja učitelja  .

Moja računovodkinja, ki mi je pomagala z vsemi možnimi osnutki in je tu “na klic” . Čudovita ženska!

Moja psihoterapevtka, ki mi pomaga sestavljati zlomljene delčke mojega srca, ki sem jih varno v svoje naročje skrila v svojem ranem otroštvu  . Občudujem jo!

Lastnik objekta, ki ni potreboval več, kot nekaj sekund, da dokaže, da verjame vame in nima niti najmanjšega dvoma, da mi nebi uspelo. Res je čudovit človek z velikim srcem in sem zelo hvaležna, da ostaja v naših življenjih!

En kup čudovitih žensk, ki so odprte tu zame, kadarkoli jih potrebujem za smeh in tolažbo. Za kritiko ali samo realen vpogled v samo sebe. Hvala!

In na koncu še… Notariat… z notarko, ki sem si jo najprej izbrala nisem bila zadovoljna, saj nisem dobila zadovoljivih odgovorov glede na določene stvari. Prav tako sem mogla dolgo čakati pred pisarno, kjer je gospa opravljala privat klice in podobne zadeve. Ko me je ob veliki zmedi računovodkinja napotila kar na Ajpes, s kjer so me napotili v Notariat ge. Marjane Kolenc Rus, sem hitro dobila vse odgovore, sporočila mi je popravke, sin je dobil celo čokoladne jajčke! In ne samo to. Ker je bilo naslednji dan potrebnih še nekaj popravkov mi je čudovita gospa po telefonu dejala, da ji lahko pošljem kar Wordov dokument in bo sama uredila le-te, ker ve, da imam dva majhna otroka. Noro! In naslednji dan je bila zadeva urejena! Zavod vpisan v register in lahko sem pričela z delom!

Res sem bila zelo zadovoljna tako nad odnosom, strokovnostjo in ustrežljivostjo, kot tudi nad kvaliteto opravljenega dela, zato bom odslej naprej izbrani notariat priporočala vsem, ki bodo potrebovali notarske storitve.

Ko sem pred drugim prihodom čakala, da se začnejo uradne ure in s hčerko sedela pred vrati stavbe pa sem zagledala tale zapis (glej zgoraj!)

In ja, svet je LAHKO DRUGAČEN! Le začeti moramo pri sebi! To mi je dalo še dodatno motivacijo in pogum, da vam s svojimi idejami še bolj pomagam k zbliževanju z vami, vašim partnerjem, otroci in družino!

Ostajajte na Mamini dlani še naprej in povabite čimveč prijateljev, da postanemo pisana druščina čudovitih ljudi, ki si iz svojih življenj želimo iztržiti VEČ 

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top