Uresničim svoje zaobljube!

Silvestrski poljub je minil in upam, da je bil najslajši in najdaljši v vašem življenju!

Naj vas napolni z občutkom miru, ljubezni in topline vsakič, ko boste to potrebovali!

Prepričana sem, da sledilci, ki zvesto prebirate te vrstice in vsi tisti, ki ste se v teh dneh prvič znašli tu veste, kako pomembno je zavedanje, da si življenje kreiramo sami. Prepričana sem, da vsak od nas raziskuje po svojih najboljših močeh in že majhna pikica, ki je na prvi pogled videti kot kapljica v morje, ustvarja čudovito jezero miru, povezanosti in razumevanja. Vsega tistega, kar pri osebni rasti raste skupaj z nami, se naseljuje v srca naših otrok, ki so zato mirnejša in se zmorejo bolj razvijati v svojem tempu, v svojem najčudovitejšem bistvu, ki ga v sebi nosi vsak izmed nas.

Prepričana sem, da je stavek “novoletne zaobljube in cilji” najpogosteje izrečen stavek od nekje sredine decembra, do konca februarja, ko veliko njih splava po vodi. Pa veste zakaj? Zato, ker pravi dan za spremembe ni 1. januar, ampak vsak dan, ko naše cilje zares začutimo in smo pripravljeni obuti čevlje in se podati na pot raziskovanja z zavedanjem, da nas bodo na poti do vrha oplazili trnje, kamenje, da nas bo prepihala burja, prestrašila kakšna žival, da bomo prepoteni in zato tudi ne bomo dišali po našem najljubšem parfumu iz kopalniške omarice.

Meni je bil prehod v novo leto precej drugačen in tu in tam sem se počutila precej … “čudno”? Težko opredelim svoje občutke, a tokrat sem se v novo leto čisto prvič podala brez enega samega novoletnega cilja, ker sem si nove zastavila nekje v maju lanskega leta in jih skladno z njihovo rastjo in svojimi novoodkritimi sanjami nadgrajujem, izpopolnjujem in usmerjam v močnejši fokus.

Zato pa sem za vas pripravila brezplačno novoletno darilo, ki bo na stenah vašega stanovanja, ali pa preprosto na računalniškem namizju lahko prelep opomnik, kako si življenje lahko skreiramo tako, da nam bo v naši koži večino časa prijetno, da bodo tudi drugi ravnali z nami tako, kot si želimo predvsem pa tako, kot si zaslužimo. In zavedanje, da si vsi zaslužimo najboljše, brez manipulacij, psihičnega in fizičnega nasilja je ključno, da stopimo korak višje.

Moja piramida preobrazbe

Če si odločen/a, da bo letošnje leto tvoje prelomno leto in si boš v prihodnje dovolil/a več ranljivosti, ki ne bo zdravila samo tebe, pač pa tudi tvoje otroke, partnerja/ko in svet okrog tebe, potem se mi javi v zasebno sporočilo na Facebook strani, na Instagramu, ali na info@maminadlan.com in ti pošljem večjo različico, ki jo lahko brez problema natisneš na velikost A5. Moja že visi na vidnem polju vseh nas!

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top