TOP valentinovo darilo v 5 minutah

Tako lepo je, ko te ima nekdo rad. In tako lepo je imeti preprosto… rad <3
Tako lepo je, ko te nekdo sprejme takšnega, kakršen si. In tako čarobno je sprejeti nekoga točno takšnega, kakršen je <3
Tako lepo je, ko se lahko priviješ v objem, v katerem se počutiš varnega in ljubljenega. In tako čudovito je slišati, da se tudi nekdo drug v tvojem objemu počuti tako <3

… To in še mnogo več je najcenejši dar pod soncem… ljubezen.
Z vsakim dnem jo cenim bolj, z vsakim dnem jo bolj čutim. Temu primerno jo tudi negujeva, vzdržujeva in ji pomagava rasti. Mnogo, mnogo bolj se je zavedava odkar sva postala starša. Sva že prava mojstra v izkoriščanju vseh danih prostih minut, ki nama jih namenita divji tempo in starševstvo. Čas, ki je samo najin in za naju (in najino družino) še kako pomemben.

To, da si znava vzeti čas se nama precej obrestuje. In je najino največje darilo hkrati. Priznam, da si nikoli nisva kupila dragih daril. Celo, ko je mož namigoval, da bi bila že zdavnaj zaročena, pa so zaročni prstani tako dragi, sem ga sredi večerje ustavila z najbolj začudenim pogledom. Zakaj pa rabiš nekaj 100€ za prstan? A ni dovolj veliko že to, kar nosiva v srcu? Kaj mi bo bleščeč prstan na roki čez “xy” let, če ne bova negovala ljubezni in bo srce pusto, prazno in žalostno? No, tako je na koncu izbral prstan za 20 eur in definitivno je dosegel svoj namen… ki bi ga tudi brez prstana 🙂 .

Tako tudi na ostale praznike gledava, da si podariva čas, malo pozornost in nekaj, kar narediva sama. Glede na to, da mož ni ravno umetniški tip mi navadno prinese kakšno rožico, tu in tam pa me preseneti že s tem, ko se potrudi darilo npr. zaviti. Včasih celo pobrska za mojimi luknjači in namesto pentlje, prilepi izrezan srček. <3

Jaz sem ga nekaj časa nazaj presenetila s spominom!
… Neee, nisem se spomnila, kdaj sem postala slabe volje pred 10 leti… 🙂
Pripravila sem mu unikatno, samo najino igro spomina.

Tako malo je potrebno, da mu pripravite to valentinovo darilo, ki vaju bo definitivno povezalo. Po mojem izračunu lahko darilo ustvarite v 5 minutah!

Jaz sem imela v mislih točno določene fotografije s poroke, ki so nama jih posneli pri www.zupan.pro , saj so nama obema izredno pri srcu. Vse, kar sem mogla razmislit je bilo to, kako velike fotografije želim. Že naslednji dan sem jih dvignila v studiu, kjer so mi jih razvili in valentinovo darilo je bilo pripravljeno.

27604862_10216124777738643_1172306878_o

Ker pa sva nora na igre, ki nama “nekaj dajo” pa obožujeva spomin tudi v kombinaciji s partnerskimi karticami “Igrajva se, spoznajva se” in čisto svežimi “Stran z rutino!” !

Gre za igro s kartami, na kateri najdeta vprašanja in naloge, ki vaju povežejo, zbližajo in spomnijo na tisto, zaradi česar smo se v nekoga sploh zaljubili. Prisežem, res prisežem, da to niso navadne kartice. Zame so to čudežne kartice. Midva, odkar igrava Stran z rutino! izgledava, kot da sva se zaljubila prav danes in čas, da pride mož iz službe je še bolj poln metuljčkov v trebuhu (poleg brc 🙂 ).

Sicer priznam, da naju je že prva igra precej bolj spoznala, kot sva se uspela spoznati sama v vseh 10 letih prej, ampak slednje pa nama res odpirajo tudi tiste skrite kotičke zabave, sproščenosti in druge oblike povezovanja, ki včasih ob vsakodnevni rutini, skrbeh, starševstvu in delu na sebi (ker to pač ni mačji kašelj) kar izvisijo “tam nekje”. Rezultat najinega igranja je takšen, da me naslednji dan bolijo trebušne mišice in večkrat se ustrašim ali mi je med vsem smejanjem že odtekla voda, ali kaj drugega 😀 .

Ker sva nad karticami ZARES, ZARES navdušena, pa sem pri avtorici Janji Urbančič za vas pripravila tudi NAJBOLJŠE VALENTINOVO DARILO! Skoraj 25% popust na partnerske kartice STRAN Z RUTINO!! 

Kaj moraš storiti? V spletni trgovini
-> http://socuten.si/Trgovina ,
poišči kartice Stran z rutino! , oddaj naročilo in v prostor za sporočilo napiši MAMINA DLAN !

Kartice v redni prodaji stanejo 24,5 eur + 1,50 stroški pošiljanja. Z našo akcijo, ki velja za naročila oddana od 1.2.2018 do 10.2.2018 pa boste zanje odšteli skoraj -25% kar pomeni 18,50 eur + 1,50eur poštni stroški! 

Kupite si čas, kupite si ljubezen, kupite si tisto, kar si resnično zaslužite! In če si par kaj zasluži je to ljubezen! Prepričana sem, da z nami ne bo ostajala goreča ljubezen, če je ne bomo negovali! Pustite igri STRAN Z RUTINO! prostor, da postane most, ki bo ponovno še bolj zbližal vaša srca!

27711101_10216124777778644_1834777499_o-001.jpg

V kombinaciji s spominom, na katerem sta samo vidva prisežem, da lahko podarite NAJLEPŠE MOŽNO DARILO! Pohitite, valentinovo je že skoraj pred vrati!

P.s.: Škatlica omenjene igre je malenkost večja in ima ravno prav prostora tudi za vaše fotografije – igro spomin <3 .

P.p.s.: Na Facebooku mi že slediš? –> MAMINA DLAN

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top