Tabla z žebljički

Medtem, ko zunaj veselo pada dež že n-ti dan zapored, mi tu in tam zmanjkuje idej za porabo energije najinega malega malčka, katerega baterije se nikoli ne spraznijo. Ves čas potrebuje nove izzive in najrajši jih išče v naravi. Kakopak, tudi jaz jih. Medtem, ko sva se naplesala, nadirkala z avtomobilčki, prebrala milijone pravljic je v mojem objemu odtaval v svet sanj, kjer, upam, sanja svoje najslajše sanje, ki se mu bodo nekoč v življenju uresničile. Jaz pa imam čas, da z vami delim spet eno ful dobro zadevo za ustvarjanje in igro z našimi nadobudneži.

To, da ne živimo v hiši nam do neke mere seveda prinaša nekaj ovir, a jih želimo čimbolj minimalizirat. Vedno se trudimo, da ne motimo sosedov, sva pa v teh dneh v roke res vzela kladivo in žebljičke, leseno desko podložila z nekaj plastmi odeje in tako zadušila najglasnejše frekvence, ki nastanejo pri zabijanju žeblja 🙂 .

Žebljičke sem križno nabila tako, da jih je približno polovica v deski, druga polovica pa zunaj. Iz kuhinjskega predala sem izvlekla še elastike različnih barv in velikosti, mali pa jih je z veseljem natikal med žebljički. Ker se je kmalu utrudil pa je iznašel še eno igro, ki mu je bila še za odtenek zabavnejša – “streljanje z elastikami”. Saj to pa vsi poznamo, kajne? Le, da tukaj namesto prsta uporabi žebljiček.

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top