Spomini

Bilo je nekega lepega, junijskega dne ko smo se spočiti prebudili v nov poletni dan, poln novih dogodivščin in presenečenj. Odpravljali smo se namreč na fotografiranje v Zakladnico spominov.

Odkar imava otroke nama je beleženje spominov še toliko pomembnejše. Ker je držalo za selfije naš redni spremljevalec smo si želeli tudi lepših slik, ki jih ustvari kdo drug, kot mamica in ima o fotografiranju tudi, logično več znanja.

Na lokaciji nas je že čakala fotografinja, s katero smo takoj začutili povezanost. Bili smo povsem mirni in sproščeni, kakrsno je bilo tudi vzdušje, fotografinja pa prilagodljiva in natančna. Dala nam je čas za dojenje, povezovanje in vse, kar spada k druženju, ko je družina skupaj.

Tisti, ki mamino dlan spremljate že nekaj časa veste, da sem neumorna ustvarjalka… Ker smo potrebovali vabila, pa sem, ko sem v svoj inbox prejela slike (mimogrede – dobila sem jih še ISTI DAN!) vedela, da tokrat vabil ne morem izboljšati z nobenim dodatkom več. Vzela sem samo karton, fotografijo in napisala besedilo. Vabila so bila

P. O. P. O. L. N. A.!

Hvala, Zakladnica spominov ! Se še vrnemo! ♥️👍

Veste kaj je še slajše? PRISEŽEM, da si tole fotkanje lahko privošči velika večina ljudi. Za bistveno manj, kot 50eur smo prejeli cca 100 fotografij, pri njej pa smo se zabavali cca dve uri in pol.

P. S. Žal moram tiste najslajše fotografije obdržati zase. Lahko pa vam vseeno pokažem tole ♥️

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top