Primož Tomažič, KINGART
Sledi svojim sanjam

Primož Tomažič; “Upajte si, bodite drzni!”

Piše: Primož Tomažič, KINGART

Živjo, ime mi je Primož Tomažič. Star sem 40 let in prihajam iz Primorske, natančneje iz Ilirske Bistrice.

Redno sem zaposlen v podjetju (proizvodnja), popoldan pa se ukvarjam z mojo novo strastjo – nakitom. Predvsem me navdušuje izdelava prstanov.

KINGART, prstana
KINGART, prstana

Več kot 20 let sem tudi amaterski slikar in ravno na poti iskanja mojega prostora v umetniškem svetu, sem po naključju začel z manjšimi izdelki iz lesa. Nekega dne sem tako “iz heca” poskušal naredit prstan. Ko ga je videla moja prijateljica je vprašala zakaj ne izdelujem lesenega nakita… Odločil sem se, da se bom malo “igral” in nisem niti predvidel, da bi iz tega lahko prišlo kaj bolj resnega.

Moji bližnji so že vedeli, da se lotim vsega, zato je bila podpora tudi z njihove strani. Še bolj pomembno pa je, da mi je punca vedno stala ob strani.

Domišljije imam dovolj, zato izpod mojih rok prihajajo čudoviti unikati, ki jih plemenitim s srebrom in zlatom.
Nikoli v tem ne vidim nekega hitrega zaslužka, saj mi tukaj denar ne pomeni veliko.

Najlepši občutek je, ko končaš kos nakita in ga dobi nekdo, ki ga zna cenit in vidi ves tvoj trud v njem. Zgodi pa se tudi, da pride dan, ko nimaš inspiracije za nove dizajne. Ampak nič zato, jaz si pač rečem: “Primož, danes ni tvoj dan, rajši poglej kakšen film in počivaj”… in potem odmislim vse.

Ponavadi se mi že takoj drugi dan utrne ideja in že lahko ustvarjam naprej.

Za zaključek bi rekel samo še to: vsi tisti, ki čutite, da ste lahko v nečem dobri – da lahko s svojimi lastnimi rokami spremenite marsikateri pogled na svet – potem ne odlašajte! Ko ustvariš unikat, je najlepši občutek. Pridobiš tudi veliko samozavesti, saj te ljudje zelo cenijo in marsikdo se tudi zgleduje po tebi.

Upajte si, bodite drzni in pokažite, da je na tem svetu veliko lepih stvari….

…jaz pa komaj čakam na svoj naslednji unikat….

Zbirka prstanov, KINGART
Zbirka prstanov, KINGART

lep pozdrav!
Primož

Sledite mu lahko TUKAJ.

______________________________________________________________________________

Projekt SLEDI SVOJIM SANJAM podpirata Leonida in Albert mrgole iz Zavoda Vezal . Izvajata psihoterapevtsko pomoč, sta pisatelja, učitelja in predavatelja. Skratka, sta človeka, ki bi ju moral srečati in vsaj enkrat poslušati vsak izmed nas. 
Njuna predavanja in tečaji so preprosti, pregledni, vsem razumljivi, polni vpogleda vase, svoje občutke, dogajanja v nas same. Definitivno sta korak v pravo smer, če si želite življenje spremeniti na boljše!

Veliko brezplačnih vsebin najdete na njunem Youtube kanalu: 
https://www.youtube.com/channel/UCQ0eoYbbchgxuEvwPSPOFAQ?sub_confirmation=1
Na Facebook strani ene od njunih uspešnic Izštekani najstniki in starši, ki štekajo:
 https://www.facebook.com/izstekani.najstniki
Omenjeno knjigo lahko naročite TUKAJ!
Več o njiju pa nawww.vezal.si

______________________________________________________________________________

Če si želiš še več uspešnih zgodb čudovitih ljudi, spremljaj zgodbe, ki jih bom vsake 14 dni objavila na tej strani. Zgoraj desno lahko najdeš tudi zavihek, kjer se prijaviš na e-novice in te o zgodbah sproti obveščam v tvojem e-nabiralniku. V zameno za naročilo na novičke pa ti ob prijavi pošljem še brezplačno audio zgodbo Dominik potapljač, ki je moja avtorska.

Dokler čakaš na novo uspešno zgodbo letošnje sezone, pa pod zavihkom SLEDI SVOJIM SANJAM najdeš lanske zgodbe tega projekta pod drugim naslovom (Navdihnimo najstnike).

Se beremo!

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja