Družina

Pri nas doma

Pa je prišel dan, ki sem ga tako težko čakala. Zunaj sije sonce, po cesti hrumijo motorji… Mož športa v svojem “naravnem okolju” :), mali pa veselo nabira energijo v svoji sveže postlani postelji.

Jaz sem se “vrgla” na kavč v novem, svežem stanovanju, odprla računalnik in bila res presenečena nad vašim odzivom. V prejšnji objavi sem vam povsem nedolžno omenila, da je zmanjšana aktivnost na Facebooku in blogu predvsem zato, ker urejamo naše novo gnezdece. Zanima vas, kako sem stanovanje opremila. Ker je bil odziv res velik, sem se odločila, da dodam rubriko “Naš urejeni dom”, kjer vam bom zaupala vse. Zakaj smo izbrali omenjeno stanovanje, ki ni gromozansko? Kako je potekalo načrtovanje in izbira pohištva, nakup, montaža… Kaj je šlo narobe… z vami bom delila nasvete za dekoracijo vašega stanovanja in odgovarjala na morebitna vaša vprašanja. Kaj praviš… Bom zadovoljila tvoje radovedne možgančke? Z mojo pomočjo lahko v prihodnje tudi vi poceni in hitro ustvarite svoj TOP in Unikaten dom!

Z veseljem bom z vami delila eno izmed mojih lepših izkušenj v življenju. Z možem sva se sicer selila že četrtič, zato sva selitev že rahlo sita, je pa bila hkrati to zame najlepša in najzahtevnejša selitev. Zakaj? Predvsem zato, ker je bila v stanovanju samo kuhinja (še v škatlah) in wc, umivalnik, tuš kabina in mini omarica… Ostalo pohištvo sem lahko (JUHEJ) izbrala sama, hkrati pa sem usklajevala še ostale vsakodnevne dejavnosti in aktivnosti. Predvsem biti mama in žena, hkrati pa še gospodinja, kuharica, načrtovalka, nakupovalka,… Še dobro, da mi pri slednjih pomaga tudi mož. Točno v tem napornem obdobju, pa je najin sin čakal, da na plan pokuka prvi zobek. Z njim pa seveda, tudi jaz… Ponoči namreč. Najin dogovor z možem je namreč takšen, da ponoči vstajam samo jaz. Marsikomu se zdi čudno, nama pa to najbolj odgovarja. Tudi meni. Tako je vsaj eden vedno naspan in lahko pomaga drugemu (beri mož – meni) :).

Kaj me je najbolj skrbelo? Odkrito povedano, za začetek nisem želela pohištva po meri, saj sem se takšne stvari, tako zelo resno, da sem opremila praktično celo stanovanje, lotila prvič. Rajši sem šla na “ziher” varianto, da še vseeno nismo zapravili celega premoženja, ob enem pa imamo čudovit “razgled” na skrbno izbrano pohištvo. Ja, res se lahko pohvalim, da mi je uspelo! Tla pod nogami so se mi zatresla kar nekajkrat. Prvič, ko sem ugotovila, da mere ne ustrezajo skoraj nobenem kosu pohištva, ki sem imela ogledanega, preden sem stanovanje premerila po dolgem in počez.

Kako sem zagato uredila izveš TUKAJ!

IMG_0084

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja