Preprosto nad madeže

So tudi pri vas oblačila tista, ki potegnejo “ta kratko”, kadar gre za ustvarjanje?

Načeloma vedno uporabljamo prstne (ali po novem tudi vodne) barve, ki se jih brez problema sčisti iz vseh površin. Ker pa nimamo zavor niti pri packanju z blatom, hrano itd., se včasih zgodi, da se kakšnega “naravnega okrasja”, sicer produkta abstraktne umetnosti najinega malčka, pač ne znebimo niti z najbolj učinkovitimi praški za perilo, sem odkrila skrivnost, kako čisto vsakemu oblačilu, brez izjeme, znova vdihniti svežino in čist videz.

Ko se naš dan zaključi, ponavadi v košu za perilo čakajo naslednje kombinacije otroških oblačil:

Znano?
Tole je bila ena izmed blažjih oblik, a vseeno. Ko sem spet že tretjič oprala moje (sinove) najljubše trenirka hlače in je še vedno ostajala neznana sled neokusne packe, sem se odločila, da stvari vzamem v svoje roke. Priznam, da sem takooo padla noter, da je edino mož še tisti, ki dovolj spretno skriva svoje kose oblačil pred mano 🙂 …

20170114_131951-00120170114_132509-001

20170114_133350-001

20170118_131637-001

Tako je! Pobrskala sem po skrinji z ustvarjalnim materialom in v njej našla barve za texstil, ki so na akrilni osnovi, kar omogoča, da vam umetnije na koncu ni potrebno zalikati. Še več! Zaradi sestave jih med seboj brez problema mešate in tako dobite točno želeni barvi odtenek.

A ni super? Stare hlače, brez packe, z osebno noto in piko na i! Meni je top!

p.s.: takoj, ko otroci predmetov več ne nosijo v usta, lahko brez problema ustvarjajo tudi z akrilnimi barvami! Jaz komaj čakam, da nas obišče tista večina zobkov. Majčke imam že pripravljene in lahko si jih bo poslikal popolnoma sam! O omenjenem ustvarjanju pa vam bom zagotovo poročala! Danes me je popolnoma navdušil nad izbiro barv, ko je ustvarjal z vodenimi barvicami!

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top