Preprosti uhančki

Biti mama ni preprosto. A meni osebno je to najlepši poklic, ki ti ga poklonita življenje in najdražji spremljevalec na življenjski poti.

Če se je najino življenje s prihodom prvega člana za nekaj časa postavilo na glavo, saj sva pričakovala vse kaj drugega, kot 24 urno pestovanje, se je s prihodom drugega otroka vse spremenilo. Midva sva za 95% mirnejša, pozornejša na odzive novorojenčice in starejšega sina, nikakor pa tokrat nisva pozabila en na drugega, kar si zagotovo štejeva v velik plus. Mož je pri nas doma na starševskem dopustu, tako, da se imamo zares fino. Ne pozabiva na otroke, na naju, niti na čas, ki si ga potrebuje vzeti vsak od naju samo zase. Tako mi je že 14 dni po porodu uspelo narediti 30 majhnih darilc, preprostih uhančkov, ki sem jih podarila čudovitim ženskam <3 .

Zagotovo vas zanima “recept” 🙂 .

  • lesene polkroglice
  • akrilna barva (po želji lahko tudi zaključni akrilni lak – mat ali sijaj)
  • lepilo za kovino ali sekundno lepilo v gelu
  • osnove za uhančke
  • “štoparčki” za uhančke ali metuljčki

Prebarvala sem polkroglice in jih pustila, da se dobro posušijo. Naslednji dan sem zadaj zalepila osnove in jih spet pustila počivati 24 ur. Po 24 urah sem na izrezane srčke pripela uhančke, katerim sem s sinom izdelala trdno škatlico, dodala še pentljo, mož pa jih je odpremil od doma.

Odzivov sicer še nimam, upam pa, da so narisali nasmeh na obraz vsem obdarjenim <3.

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top