Razmišljanja

Prenovljeni v novo desetletje

Vsi tisti, ki danes niste prvič tukaj, v mojem spletnem kotičku veste, da je spletna stran v kratkem doživela velike spremembe.

Pred manj kot tremi leti, ko sem povsem iz ljubezni do druženja z našimi otroki postavljala tole stran si niti v najlepših sanjah nisem mislila, da bom danes sedela tukaj in pripravljala vsebine za vas na podlagi rasti moje družine. Počaščena sem za vsak članek, ki ste ga prebrali, vsako minuto več, ki ste jo zato zmogli posvetiti sebi, partnerju in/ali otroku.

Želela sem, da vam ob globinski novi postavitvi strani, ki je bila nujno potrebna iz tehničnega vidika, ponudim tudi modernejši videz, svetlejše barve in nekaj svežine.

Imamo nov logotip. Si ga že opazil/a?

Logotip Mamina dlan

Pripravila ga je oblikovalka in ilustratorka Monika Zabret. Na kratko rečeno, moja bivša sodelavka, ki mi je v času službe kravžljala živčke 🙂 . In jaz NJEJ!

Joj, če bi naju videli kako sva se včasih spogledali, nebi verjeli, da danes tako dobro sodelujeva! 🙂 Imeli sva trenutke, ko sva se zelo razumeli, po drugi strani, pa mi je, ko je udarila s svojo odločnostjo, v trenutku spodnesla tla pod nogami. Včasih je v meni zbujala toliko jeze, da sem drugi sodelavki kar rada malo “pojamrala”. Nekega dne pa mi reče kolegica. “Veš, meni je mama rekla, kdor z enim prstom kaže na drugega, s tremi kaže nase.” Ni mi odgovorila očitujoče, bila je popolnoma mirna in normalno sva se lahko pogovarjali naprej. Takrat sem se prvič v življenju resno zamislila. Menila sem, da po naravi nisem velik kritik, a sem se ob njenem stavku zavedla, da je moja notranja resnica o meni daleč od resnice, ki je sevala navzven.

Pa se je zgodilo, da sem pričakovala najino prvo štručko in Monika je odšla naprej po svoji življenjski poti. Od nekdaj sem jo cenila kot ilutratorko, njeno znanje je zares široko. Prav tako tudi njeno srce. Ni mi zbujala samo neprijetnih občutkov – daleč od tega, veliko je bilo tudi prijetnih! Najbrž so tudi ti tisti razlog da sva se, ko je ona prvič zanosila, sama pa sem bila noseča drugič, čisto po naključju spet našli na spletu in spregovorili. V eni nedolžni sliki, ki ni nakazovala na nosečnost, sem le-to začutila in ji tudi pisala. Od takrat dalje bolj ali manj ostajava v kontaktu. V novembru pa sva združili moči in pripravila mi je čudovit logotip za Mamino dlan!

Kot sem pri njej že vajena – VEDNO SEZUJE! Če ima kdo zares dobro izpiljen talent, je to zagotovo ona. In ne samo to! Najin pogled na življenje je postal zelo podoben, na vzgojo gledava s skoraj popolnoma istega zornega kota, partnerstvo pa nama daje zagon in moči, da se razvijava tako in drugače.

Zato se nama obeta čudovito sodelovanje tudi v prihajajočem letu. Pripravljava nekaj za vaše otročkeee <3 , a vse skupaj naj ostane prijetna novica, ovita v tančico skrivnosti!

Prav te dni, ko imajo poštarji polne roke dela čestitk, pa me je v nabiralniku počakala vsaj 5x prepognjena velika kuverta, ki je nisem pričakovala. Monika mi je poslala čudovit koledar (glej sliko zgoraj) s svojimi ilustracijami za vsak mesec posebej! In psssst, nekaj jih ima še na zalogi! Kontaktirate jo lahko na www.monikazabret.com !

No, mi smo se “skregali” kje bo visel. V predsobi, ali v moji pisarni. Zmagala sem jaz, za “kazen” pa sem si mogla sama zabiti žebljiček v steno 😃.

Trenutna novost je tudi ti. “pop up okno”, ki vas bo zelo na kratko pozdravilo, ko boste priklikali na tole spletno mesto in ga brez problema zaprete v zgornjem desnem kotu.

Sprememba je tudi v e-naslovu. Zdaj nam vsa mnenja, ponudbe, vprašanja in ostalo pošiljajte na info@maminadlan.com.

Hvaležna sem za vse, ki se javljate s pozitivnimi feedbacki in z vsemi, ki Mamino dlan še bolj izpopolnjujete.

Cenim vaš čas, zato bom tudi v novem desetletju ustvarjala vsebine, ki bodo na sproščen in zares enostaven način v vaš dom vnašale mir, ljubezen in zavedanje, da svoje življenje kreiramo sami! <3

Leto 2020 (ali bolje rečeno – celo naslednje desetletje) bom še naprej posvečala moji strasti – družinam. Tematike torej ostajajo iste kot doslej, le njihova širina in globina bosta še nekoliko večji, kar pomeni, da bodo vsebine še boljše in boste iz njih lahko potegnili še več!

Tole je moja zadnja letošnja objava, zato vam želim veliko klikov na Mamino dlan, kjer se bomo družili ob zanimivih in pestrih objavah, preko video vsebin, delavnic v živo, čudovitimi večjimi in manjšimi projekti itd. Komaj čakam, da ura odbije polnoč!

Vsakemu posebej pa želim veliko notranjega miru, stika z našim majhnim otrokom, zdravilne ljubezni, izpolnjenih čudežev, poguma, zagona in strasti, ki vas bodo vodili k čudovitim dogodkom, ki so pred nami! <3

Z ljubeznijo, vaša Apolonija

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja