Apolonija Zupan sledi svojim sanjam
Sledi svojim sanjam

PONAVLJAMO PROJEKT NAVDIHNIMO NAJSTNIKE

Veš kdaj res zažariš? KO ŽIVIŠ SVOJE SANJE!


Slediš svojemu srcu? Si upaš tvegati? Te vodi strast? Verjameš v dosego ciljev? SE ZMOREŠ POHVALITI?

Manj, kot leto dni je od takrat, ko sem prvič obelodanila o čem razmišljam. Ko sem prvič glasno spregovorila in svojo idejo zapakirala v projekt, ki je Vam, bralcem dal ogromno!

Prvič v življenju sem prejela toliko odzivov, pohval, komplimentov in toliko ljudi, ki so mi prikimali: “PRAV IMAŠ!”

Govorim o projektu NAVDIHNIMO NAJSTNIKE, ki je lansko leto prvič razveseljeval z uspešnimi zgodbami ljudi, ki so si upali sanjati in so svojim sanjam tudi sledili!

Letošnje leto se je prelevilo v polno osebnih izzivov, stisk ljudi in iz dane situacije, kot je trenutno v obdobju koronavirusa lahko pridemo – vede ali nevede, povsem drugačni.

Zavedam se, da so med nami obupani ljudje, ki ne vidijo lučke na koncu tunela. Ampak veste kaj?

JAZ JO VIDIM! In VEM, da jo TI, ki to bereš prav tako VIDIŠ!

Zato sem se odločila, da malo preuredim svoj plan za letošnje leto in se tega projekta lotim nekoliko prej. Natančneje – ZDAJ. Točno TA trenutek!

Če si eden/ena izmed tistih srčnih ljudi, ki ima vizijo, sanje, želje, ki jim z vsem svojim bitjem sledi in lahko reče, da “živi svoje sanje”, potem se mi javi v inbox na apolonija@maminadlan.com. Na kratko se mi predstavi kdo si, kaj delaš in kaj je bil razlog, da si skrenil/a iz “začrtanih tirnic” in sledil/a svojemu srcu. <3

Poslala ti bom nekaj vprašanj in nestrpno čakala na tvoje odgovore. Tvojo zgodbo bom objavila v posebni objavi na blogu, svojem Facebook profilu s 3200+ sledilci, sveže oživetem Instagram profilu in na novo rojenem profilu Youtube, bom tvojo zgodbo v živo prebrala!

Želim, da ljudje berejo srčne zgodbe, da ljudem pokažemo, da je vredno slediti svojim sanjam in jih živeti!

Če še nisi nekdo izmed tistih ki si upa, ampak čakaš, da ti nekdo nastavi odskočno desko – TUKAJ SI, na pravem kraju ZATE, da letošnje leto narediš ta korak ob naših uspešnih zgodbah, ob naši podpori in naši spodbudi.

Tukaj smo ZATE! <3

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja