Pok

Pok – pok!

Si si tudi ti kdaj s pokanjem mehurčkaste folije “sproščala živčke”? 🙂 Jaz priznam da se, kadar le-to dobim v roke, počutim takoooo super in popokam vse, do zadnjega mehurčka. Prav sistematično grem od enega do drugega in uživam. Lahko rečem, da mi je to celo boljše, kot cela Milka! 🙂

Zanimivo je bilo tudi sinku, saj sem ga verjetno s svojim nadvse sproščenim obrazom pritegnila k sebi. In tako kot vedno, ko svojemu otroku odstopiš še najslajše razvade, sem mu odstopila tudi košček folije. Ker je bil takrat star nekje dobrih 10 mesecev, sem mu le-to z navadnim maskirnim trakom nalepila kar na tla. Tako sem preprečila, da bi kakšen košček odtrgal in nesel v usta, čeprav MORAMO BITI PRI TAKŠNIH IGRAH IN USTVARJANJU VEDNO ZRAVEN! – poleg tega pa sem želela preveriti tudi, ali bi mehurčki pod njim popokali. Takrat je imel okrog 10kg. – Pa niso. Zato je bilo toliko bolj zabavno, ko je s prstki pikal mehurček po mehurček. In nekaj jih je celo res popokalo!

20161121_142834-001

Zabaval pa se je kakšnih 15 minut 🙂 … Moram spet naročiti kakšno zanimivo reč, da bova oba vesela. Jaz z vsebino, mali pa z embalažo 🙂 .

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top