Personalizirano darilo

Že nekaj časa nazaj, sva s sinom pripravila tole majčko. Ker je res čudovito izpadla in, ker se ne moreva upreti tem ljubkim odtisom, sva tudi za ata pripravila personalizirano darilo. Ker majice zelo prav pridejo, še posebej v teh vročih dneh, sva se ponovno odpravila v Kik in izbrala enobarvno majico brez potiska. Barvo je izbral sin.

Srečo imava, ker je moj ati, sinov ata, “štosar” in mu lahko pripraviva kakšno hecno potegavščino, pa ne bo zameril, ampak se bo še vedno znal nasmejati in pozabavati nazaj. Ker obožuje čili, sva mu lansko leto pripravila tole.

img_8286

Spet je bil preblag za njegove brbončice, zato sem šla letošnje leto na močnejšo varianto. Ker pa mu nisem želela podariti samo čili vodke, pa sva mu zraven primaknila še tole:

Downloads10

Kako dolgo sem razmišljala kakšen napis bi dodala, sploh ne bom omenjala, ker nisem prespala kar nekaj noči. Ko pa je majico prijel v roke, se nasmejal in jo takoj ponosno oblekel, pa je bilo očitno, da sva nalogo več, kot opravila.

Se tudi vi takrat, ko vidite, da je nekdo vesel vašega, unikatnega darila počutite prav tako, kot bi ga prejeli vi, ali še boljše? Meni je to NORO dober občutek!

Poleg darila, pa mi je pomembno v ustvarjanje (in obdarovanje) vključevati tudi naše najmlajše. Pomembno nama je to, da preizkuša nove tehnike, da mu z uspehi raste samozavest in, da se ob neuspehih uči le enega – da je v življenju vredno vztrajati. Praktično VSE si lahko naredimo sami. A v vse to moramo vložiti ogromno časa, dela, poguma in znanja itd. Poleg tega ustvarjanje sprošča. Če vas ne, si najdite drugo vejo ustvarjalnosti 😉 .

Katere barve za poslikave uporabljam in, kako se obnesejo, pa lahko preberete na zgornjem linku. Ste za to, da v kratkem naredimo eno Facebook akcijo? Pridružite se nam na Mamini dlani in je NE ZAMUDITE!

 

 

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top