Packanje je zakon!

Če se pri nas nebi packalo, bi se verjetno ljudje že resno spraševali, ali smo vsi skupaj zboleli. Glede na to, da je za nami kar nekaj prijetnih, sončnih dni, smo jih maximalno izkoristili zunaj na svežem zraku. Temu primerna je bila tudi odsotnost. Ker je za nami malo hladnejši dan, pa sem pripravila nekaj objav vnaprej, da ne boste samevali ob naslednjih sončnih dneh.

Ko sva se dopoldne s sinom zabavala vsakič na drugem igrišču in, ko smo se popoldneve potikali drugje, smo malenkost pozabili, da (še) nimamo darila za mojo mamico, ki je v teh dneh praznovala svoj rojstni dan. Ker sem po porodu postala precej pozabljiva, oziroma včasih kar preveč predana družini, me v takšnih situacijah rešujejo male pozornosti kupljene na Aliexpresu. Tako sem v dopoldnevu pred zabavo iz skrinje izbrskala predpasnik, kamor sva s sinom odtisnila rokice.

Ker neizmerno uživa v kuhinji, babice pa itak TOP kuhajo, se je darilo super skladalo. Naša mami ima že en zelooo star predpasnik, zdaj pa jo le-ta opomni na dodaten par rok, ki ji bo naslednjič pri pripravi prav z veseljem pomagal.

Ker pa je bilo packanje zanj preveč zanimivo, da bi bila dovolj le 2 odtisa teh srčkanih rokic, sva naredila odtis še na belo majčko, ki je bila za ta namen na zalogi. Da je bila zabava popolna, pa je sin iz sobe med pospravljanjem zmotil atija, ki se nama je pridružil pri ustvarjanju in vsi skupaj smo pripravili še odtise na večji, beli majici. Tako bomo imeli še en prečudovit spomin!

Res hitro, enostavno in poceni lahko z malimi pomagači pripravite personalizirano, ljubko darilo <3 .

P.s.: Uporabila sem barve za textil na akrilni osnovi. Ko se posušijo jih ni potrebno likat, uporabljate jih lahko na bombažu, perete pa na 30°C v pralnem stroju ali na roke.

Odtisi na majici

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top