Močna veriga

Osvobajajoče potovanje onkraj meja

Utrinek iz treninga umetnostne terapije

Tokrat sem pri ustvarjanju in odlaganju težkih občutkov pomagala gospodu, ki je imel že nekaj časa občutek, da se vrti v začaranem krogu jeze, krivice in nemoči. Opisoval ga je kot težo, ki ga vleče navzdol in vklenjenost rok k telesu. Skratka, popoln odvzem svobode, vkleščenost, ki se je kazala tudi na njegovem dihanju, saj je bilo le-to plitko, kar je opisal tudi sam z besedami, da ga “duši”.

Tekom Treninga umetnostne terapije se je občutek napetosti, truda in neuspeha razblinil kot milni mehurček.

Skozi umetnostno terapijo in vizualizacijo sem ga peljala k odlaganju teh občutkov. V zraku se je čutilo, kako so svinčene krogle padale na tla in osvobajale njegovo dušo in telo.

Ko sem ob koncu srečanja pogledala ilustraciji, ki sta nastali, pa me je (kot največkrat ob srečanjih s klienti), spreletel srh, kako vklenjenega in obteženega se je gospod v sebi zares počutil.

In druga slika na desni, ki je tako lahkotna.
Sproščena.
Osvobojena.

Izdelek klienta po treningu umetnostne terapije
Izdelek klienta po treningu umetnostne terapije

Prav s tem napisom – OSVOBOJEN SEM!

…vliva toliko upanja, predvsem pa odpira vpogled v notranji svet tega človeka, ki je naredil tako velik korak naprej med enim samim online srečanjem!

Če si tudi ti pripravljen/a na spremembe, ti držanje barvic, flomastrov ali čopiča ni tuje in si želiš poiskati svojo notranjo moč, harmonijo ali pa se osvoboditi teh zadušujočih občutkov, ki te morda prevevajo, lahko brezplačno preizkusiš trening umetnostne terapije tudi ti tako, da se mi javiš na apolonija@maminadlan.com, kjer se dogovoriva za termin. Veselim se, da bom lahko ob tebi ob pomembnih spremembah v tvojem življenju!

Apolonija Zupan;
certificirana trenerka umetnostne terapije

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top