Od rože do darila v 3 minutah

Ker sem se zadnji teden 100% posvetila mojima dvema fantoma, mi je, priznam, čas skoraj “ušel”. Rožico za mojo mamico, ki je v teh dneh praznovala rojstni dan, smo imeli kupljeno že teden dni prej, a za unikatno darilo je zmanjkalo časa. Tako sem stopila v akcijo šele pol ure, preden smo se odpravili na pot. Huh, res malo časa.

Včasih bi v vsej ihti godrnjala, se jezila in predvsem, zmrznila. No, materinstvo me je že naučilo, da se je v takšnih trenutnih potrebno predvsem zbrati, umiriti in iti v akcijo predvsem trezne glave. Tako sem pogledala rožico, ki jo je mož že včeraj pripravil na mizo in pospešeno pobrskala po tistem delu možganov, ki so zadolženi za unikate in dekoracije (torej večina njih, hehe). Hitro sem segla po škatli z lepimi belimi kamenčki, saj je bil lonček nekoliko prevelik (ne sprašujte na kaj sem gledala, ko smo kupovali, hehe). Orhidejo sem v plastičnem lončku potisnila na stran in prazen prostor napolnila z belimi kamenčki. Wow! Velika razlika… (no, ker nisem planirala, da bom zadevo objavila “before” slikice žal nimam).

Sicer je bilo darilo res že takoj popolnoma drugačno na pogled, je nekaj manjkalo. Ker sem vedela, da minute takrat, ko ni potrebno čisto prehitro bežijo, sem s pogledom ošvrknila svojo delovno mizo, kjer sem opazila ostanek papirja v roza barvi, ki je, mimogrede, njej ena najljubših… In takoj sem vedela kaj me čaka!

Izrezala sem srce in nalepila roza črke. Z njimi sem napisala babi, saj je lansko leto postala babica tudi najinemu prvorojencu. Ker je bil srček preveč prazen, pa sem vzela še gel pisalo in z njim napisala vse najboljše. Da pisava ni popolnoma “šolska”, pa sem ji dodala malo vzorčka. Všečkaš?

Zraven smo ji sicer podarili še mini mini darilo, ki sem ga zapakirala kar v mini ovalno škatlico. Najdete jo, če slikico dobro pogledate! Skriva se nekje za srčkom…

Ker sem koristila “zadnje” proste minute, sem celotno zadevo oblekla kar v celofan vrečko, v kateri je bila prej orhideja v plastičnem lončku.

IMG_8007

Če boste kdaj v stiski s časom… veste kako preprostemu darilu vdahniti oseben pečat!

V kolikor imate kakšno minuto več, pa lahko takole čudovito zavijete drobno pozornost.

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top