O meni

Sem Apolonija. Mama. Žena. Ustvarjalka. Blogerka!
Ženska, ki se je 3x v življenju zaljubila na prvi pogled.
Prvič v moža, drugič v sina, tretjič v hčerko.”

Od nekdaj obožujem petje ptic, vonj morja, šelestenje listov in šepet vetra.
Verjamem v sanje, zastavljam si cilje in jim sledim. Z vsako celico svojega telesa verjamem v to, da mora biti družina varen tempelj za vse člane družine.

Zaradi prehitrega življenjskega tempa okrog nas, se s svojim delom zavzemam za povezovanje družin, zbliževanje staršev z otroki ter partnerjev med seboj. Sodelujem z otroško psihologinjo, večimi psihoterapevti, mentorico za osebnostno rast ter sočutno in avtentično vzgojo ter avtorico metode F.E.E.L..

Moj cilj je pomagati pri ozaveščanju kako pomembno je začutiti sebe, biti nežen, sočuten, razumevajoč in potrpežljiv najprej do samega sebe, šele nato smo lahko takšni tudi do partnerjev in otrok. Receptov za vzgojo ni. Popolne vzgoje ni. Popolne partnerske veze tudi ne. Tudi popolno življenje ne obstaja.

Tukaj sem zato, ker je svet lahko lep. Ker ga lahko preplavljajo lepe novice. Tukaj sem zato, da vaju spomnim na dan, ko sta se zaljubila. Da skupaj pomislita na dni, ko sta se začela izgubljati. Tukaj sem zato, da vaju spomnim, da pobrskata po svojem srcu in se vprašata, ali je še možno oživiti lučko ljubezni. Tukaj sem, da vas spomnim, da v pravi družini ni prostora za zlorabe in nasilje. Manipulacije.

Tukaj sem v imenu otrok, ki vse preveč časa preživijo v raznoraznih varstvih. Ki s svojim odklonskim vedenjem v odnos kličejo starše. Želijo si vas! Želijo si vaše družbe, to je vsa umetnost sreče po kateri hrepenimo.

Prav zato pripravljam ideje za ustvarjanje, igre, izzive, ki jih lahko rešujete skupaj z otroci, partnerji. Da se ustavite v vsem hitenju, vdihnete in začutite kje ste. Tukaj. Ob vaši rami zvedavo čaka vaš ljubljeni otrok, ki si želi, da ga opazite, da skupaj nekaj ustvarite, da preživite čas z njim. Tukaj in zdaj.

Želim biti vaš opomnik, da v vsem hitenju in razdajanju, starši, ne pozabite nase! Iz praznega vrča ne morete napolniti kozarcev!

Imejte se radi!

Se beremo!
Apolonija, Mamina dlan <3