Novoletne čestitke

Zadnji dnevi leta se iztekajo, jaz pa nikakor ne uspem spisat vseh člankov kaj vse sem še pripravila za naše najdražje. Tokrat sem se izdelave novoletnih voščilnic lotila kar sama. Ker sem potrebovala nekaj sprostitve, da si kot mamica napolnim baterije, hkrati pa sem želela, da za samo izdelavo ne porabim veliko časa ter, da izgled tega ne izdaja, sem se odločila, da se lotim enostavnih čestitk, ki bodo hkrati tudi nekaj posebnega. Tako kot mi vsi in tako, kot so nekaj posebnega tudi vsi tisti, ki so v preteklih dneh v svoje dlani stisnili naše lepe, tople in iskrene želje in misli ob iztekajočem se letu 2018.


Najprej sem natisnila nekaj novoletnih slikic, ki sem jih želela ročno pobarvati, a sem kmalu ugotovila, da mi časovno ne bo zneslo pobarvat toliko sličic, zato sem pobrskala po svojem starem “arhivu”, kjer se vedno skriva kaj lepega, ob enem pa me mož ves čas sprašuje kdaj bom to cenjeno škatlo uspela vreč v smeti – ko mu uspem povedat, da sem nam s tem prihranila nekaj družinskega časa, mi tega vprašanja najbrž ne bo postavil več, hihi 🙂 .

Ko sem našla primerne, zimske sličice, sem izbrala še ujemajoče papirje in jih narezala na kvadratke. Večjim sem izrezala odprtino, čez katero sem nalepila prozorno, debelejšo folijo. Na sredino osnove za čestitko sem nalepila izbrano sličico, večji kvadrat z okencem pa sem oblepila s 3d trakovi. Preden sem ga pritrdila na čestitko in jo zaključila pa sem na sredino slike položila še ploščate bleščice, ki se sicer uporabljajo za šivanje. Tako sem dobila videz padanja snežink, ki je preprostim čestitkam odvzel nekaj preprostosti in ji vdahnil zimsko pikico na i.

48417966_361530581093767_5498709782820814848_n

Prihodnje leto, ko bom(o) lahko ustvarjali vsi skupaj, vključno z našo najmlajšo članico pa bodo čestitke spet nekoliko bolj otroške in se že pošteno veselim, kakšne nam bodo uspele takrat. <3

Če te zanima kakšna darilca sem pripravila petim ženskam, ki so mi poleg moje družine in poroda pričarale čudovito leto, bodi jutri kadarkoli po 8 uri točno na tem mestu 😉 .

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top