Novoletna darila iz papirja

Te zanima kakšna novoletna darilca lahko izdelaš, da bodo uporabna, poleg tega pa bodo preživela tudi poštno dostavo?

Pa začnimo na začetku…

Ni skrivnost, da sem z rojstvom sina na življenje pogledala s povsem drugačnih dimenzij in začela raziskovati po sami sebi in ljudeh okrog nas. Razjasnilo se mi je marsikaj in začela sem uživat v delu na sebi. Zamenjala sem prioritete v svojem življenju. Zdaj znam poskrbeti tudi sama zase.

Zato, da sem danes tu kjer sem, je v največji meri odgovorna avtorica strani socuten.si , Janja Urbančič, ki z novim letom odpira tudi spletno akademijo, kjer bo gostila preko 20 strokovnjakov z različnih področji, ki bodo z vami delili svoje znanje in bili tu tudi za vaša vprašanja. Jaz sem že not! 🙂

Skupaj z njo sem spoznala še čudovito in srčno terapevtko Katjo K. Knez Steinbuch, katere prispevek ste lahko brali na mamini dlani sredi poletja: https://maminadlan.com/2018/07/04/poporodna-depresija/ . Ko mi je bilo najtežje sem ju srečala v svojem življenju in od takrat naprej sem popolnoma drug človek <3 .

Bolj na sveže poznam tudi Tejo Bandel Castro, ki na novo tudi redno sodeluje pri oblikovanju bloga s svojo profesionalno platjo. Njen zadnji članek si lahko preberete na tej povezavi: https://maminadlan.com/2018/12/16/kaksne-knjige-prebirati-otroku/  . Medtem, ko govori o otrocih in mi odkriva nove dimenzije v njihov razvoj in razvoj njihovih možgan, sem popolnoma presenečena nad združenjem njene strokovnosti in ljubezni do otrok <3.

Poleg naštetih pa sem spoznala še čudovito prijateljico, ki bi jo z veseljem imela kar za sestro 🙂 . Ona in še nekaj drugih ljudi, s katerimi smo se zbližali v letu 2018 so dokaz, da v življenje sprejemamo tisto, kar dajemo. Nikoli nisem verjela v energije. Tokrat sem jih zamenjala nevede in v življenje privabila ogromno res pozitivno naravnanih, zagnanih, delovnih, resnicoljubnih, srčnih in enostavno čudovitih ljudi.

Prav zato, ker so ljudje, ki so meni in moji družini življenje spremenili na bolje in nas izpopolnili sem se odločila, da jim pripravim drobna presenečenja.

Izbrala sem 1000g lepenko in izrezala kartončke, ki sem jih kasneje oblekla v barven karton, ki sem ga okrasila z dekorativnim papirjem. Zdaj ga dobite že skoraj na vsakem koraku 🙂 . Pazite le, da izbirate med gramaturo 220 – 300g za oblačenje in vsaj 180g za dekorativo.

Ko sem naredila “platnice”, sem na eno stran nalepila samolepilni blokec, na sprednjo stran pa sem že prej k dekorju planirala tudi koledar za leto 2019.

Ker se mi je mudilo z oddajo pošiljke na pošto sem žal preskočila slikanje preprostih škatlic, ki sem jim dodala piko na i.

K izdelku sem namreč naredila še povsem preproste novoletne napise, ki jih lahko izobesijo kar na novoletno jelko in vsakega izmed njih spominjajo na to kako posebni so. Za vsakega sem premislila kaj mu želim sporočiti, zapisala na karton in ga z decoupage lepilom nanesla na ploščico. Ker sem dekorativno škatlico prepletla s trakcem, s katerega sem izdelala pentljo, si bodo lahko po svojih željah iz njega izrezali trakec za napis.

Po odzivih sodeč mi je ne samo uspelo presenečenje pač pa jim je bilo presenečenje tudi všeč. Torej sklepam, da je bilo moje dobro delo dobro opravljeno! 🙂

Tole pa sem lansko leto izdelala za naše najmlajše škratke. Če dedek mraz slučajno išče ideje za darila… jih najde tudi tu: https://maminadlan.com/2017/12/27/najdrazje-bozicno-darilo-za-otroke/

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top