Novo leto

… nove priložnosti, novo življenje…

tako sem se odločila jaz. Zdi se mi, da sem odvrgla težak jopič in stopam na povsem novo pot. Kot rečeno je danes nov dan, prvi prazen list nove knjige. Glejmo, da ga bomo popisali tako, da jo bomo kasneje z veseljem prebirali. In naj vas spomnim na rek, ki sem si ga zadala za letošnje leto…

… “Življenje niso dnevi, ki so minili… Življenje so dnevi, ki smo si jih zapomnili!”…

Tega reka se bom letošnje leto držala kot “pijanec plota”. 🙂

Ker mi poleg družine umetnost pomeni življenje, sem se odločila z vami deliti, kako sem rešila zagato s koledarji. Vsako leto se “jezim”, ker dobimo 100 koledarjev, a nikjer prostora, kamor bi lahko zapisala še rojstne dni naših bližnjih. Kljub temu, da ima mož v telefonu vse zabeleženo, sem jaz še vedno tista zagreta ljubiteljica papirja… Po pravici povedano, mi je ob vseh podarjenih koledarjih res škoda vsako leto odšteti nekaj eurov zato, da lahko kupim še enega, na katerega kasneje zabeležim rojstne dni in ostale obletnice. Tokrat pa sem se odločila, da bom ubila 2 muhi na en mah. Na prvi koledar, ki smo ga prejeli sva s sinkom napisala rojstne dni, kljub temu, da za to ni namenjenega prostora. In izpade prav simpatično!

Potrebujete pa samo pribor z zgornje slike.

* namesto izsekovalca, lahko krogce režete skupaj z otroci, saj bodo s tem pridobili na spretnosti. Jaz sem ga tokrat uporabila zato, ker mi je pomagal komaj 13 mesečnik

Iz barvnih samolepilnih pol izrežete krogce, na katere kasneje zapišete imena… Npr. “MAMI ROJSTNI DAN”. Ko napišete vsa imena na izrezane krogce, pa se urite v iskanju številk in se učite ali ponavljate mesece. Krogec z napisom enostavno nalepite na številko, ki označuje dan praznovanja.

p.s.: če uporabite svetlejše barve, se skozi prav lepo vidi tudi številka in godovnik tistega dne. Nama je super uspelo in mislim, da bomo tole prakticirali zdaj prav vsako leto :).

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top