Razmišljanja

Novo leto, novi cilji

Polnoč je mimo, šampanjec je prazen. Zbudil se je nov dan, poln pričakovanj in radosti.

Medtem, ko berem cilje, ki si jih ljudje zastavljajo vsako leto znova, medtem, ko se menja le koledar na steni in stevilke, razmišljam k čemu bi sama stremela to leto?

Odločila sem se, da bom ostala kar to kar sem in še bolj izražala samo sebe. Misli so se mi podile po glavi medtem, ko sta svoj jutranji spanec še vedno vlekla moja medvedka. Skozi režo pri vratih je dišalo po zajtrku, ki nam ga je pripravljal mož ❤️.

Medtem, ko sem se spraševala zakaj bi si zastavljala cilje, ko pa se rodijo spontano, se je nasa mala puncka prebudila. Kako to zgleda? Nekoliko drugače, kot pri naju z možem, preden sva postala starša. Takrat sva se pol ure pretegovala po postelji, zehala in se crkljala, preden sva svojo rit odnesla v kopalnico.

Ona pa odpre očke in se povzpne na vse štiri. Prisežem, da vse to naredi hitreje, kot v eni sekundi! Takrat sem si zadala, da bom sledila otrokom. Včeraj še ni kobacala. Predvčerajšnjim tudi ne. Teden pred tem tudi ne. Tudi danes še vedno “vozi” samo v “rikverc”… Ampak ona odpre oči in gre na delo. Se ne pritožuje, ne obupava in ne pušča, da bi jo dvigoval dokler se ne utrudi! Če bomo to otroško borbenost ohranili tekom življenja bomo zmogli preko vseh preprek in (skoraj) vedno dosegli svoj cilj z lastnim trudom ❤️.

Zatorej vam želim otroško voljo, zagon in energijo ❤️. Mamina dlan vam za letošnje leto pripravlja ogromno novosti, hkrati pa se vam zahvaljuje za vseh 26.556 ogledov ❤️.

V naslednjih dneh z vami delim naš božanski recept za domačo nutelo!

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja