Razmišljanja

Nova priložnost samo zate

Ste opazili, da po zareeees dolgem času prejsnji ponedeljek ni bilo objave?
Včasih se zgodi tudi to.

Pred menoj je namreč zelo poln mesec november, na katerega se pripravljam že lep čas. Na raznih portalih, spletnih klepetalnicah, skupinah in Sočutni akademiji boste lahko brali moje članke na temo družinskih odnosov. Prav tako aktivno pripravljam projekt, ki bo usmerjen prav k našim medsebojnim družinskim odnosom. Prekipevam od idej, zamisli in kreative. Tako zelo, da ne zmorem realizirati vsega.

Mamina dlan namreč nastaja vsak večer dolgo v noč. Pravzaprav, če se izrazim točno – dolgo v jutro. Prišlo je tako daleč, da me le nekaj ur spanca dnevno žal ne napolni dovolj, zato sem nujno mogla malo poskrbeti zase in svojo “zalogo” spanca. Kljub temu, da vas nisem želela pustiti brez objave ob začetku novega delovnega tedna, se je to pokazalo za eno boljših potez. Zakaj? Ker imam zate še nekaj boljšega!

Veš, ko sem kot deklica iz delavske družine včasih želela kaj iz trgovine, mi je mami žal večkrat mogla odgovoriti z “ne”. Ker je mogla doma denar žal nalagati še drugam, sem vedno razmišljala o tem kako lepo bi bilo, če bi imeli vsi ljudje dovolj denarja. Večkrat sem tudi načenjala to temo ampak, ker “ne moremo mi ničesar spremeniti” sem počasi nehala.

Želja pa je tlela… Pa se spomnim dne, ko sem kot deklica stara okrog 10, let sedela z babico v dnevni sobi. Brali sva veliko, debelo knjigo in čakali, da mamica pride iz službe. Pa sem ji rekla. “Babi, a veš kaj si pa jaz res želim?” -“Kaj?” – “Da bi nekoč vsaj ena družina lepo živela zato, ker bi enemu, ali obema od staršev jaz dajala plačo!”

Nihče od mojih staršev, kot tudi bližnjih sorodnikov (vsaj, da bi vedela  ) ni bil v podjetniških vodah. Vedno smo nekako živeli v svetu, kjer je bilo potrebno biti bolj “za ziher” in misel na svoje podjetje je bila kot pot v pogubo.

Ampak kot kaže, sem spet šla naprej v svojem življenju in omenjena želja še kako veselo živi v mojem (otroškem) srcu. Tokrat sta me utrujenost in izčrpanost spomnila, da je prav, da si poiščem pomoč. Pa to ne navadno pomoč!

Si mamica ali očka, ki je doma, ali pa lahko 10 ur na teden najdeš za nekaj, kar te veseli brez, da bi te ta čas družina krvavo potrebovala? Prvi pogoj je namreč ta, da v zameno za delo, ki bi ga prispeval/a za naš zavod ne trpiš ne ti, ne partnerski odnos, ne otroci in ne družina kot celota.

Si želiš dela od doma, ki ni nateg?

Iščem namreč nekoga, ki ima izkušnje z marketingom, trženjem, dobre komunikacijske sposobnosti in je pripravljen na sodelovanje. Priložnost je odlična, zaslužek pa je lahko še boljši. Zaenkrat bi mi najbolj ustrezalo, če imaš registrirano dejavnost, oziroma si (zaenkrat) pripravljen/a delati preko podjemne pogodbe.

Kaj so še dodatni plusi?
 Da si srčen/a
 Da imaš na svet podoben pogled
 Da si želiš novih znanj in napredovanj
 Da lažje delaš v majhnem, povezanem, odprtem kolektivu, kjer si pomemben ti sam, skupaj s svojimi izzivi in težavami
 Da se lahko vsaj dvakrat mesečno pripelješ v Zasavje

Če se najdeš v opisu, ali pa v njem najdeš koga od poznanih, me lahko “pocukate” za rokav tako, da se mi oglasite na mail maminadlan@gmail.com .

Skupaj lahko premikamo meje! 

Na Facebooku mi že slediš?

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja