Nizanje kroglic

Ni potrebno, da nizanje kroglic na vrvico povezujemo le s punčkami in izdelovanjem nakita. Tokrat je na vrvico natikal barvne kroglice najin sin, star 21 mesecev.

Omarico z ustvarjalnim materialom počasi polnim s stvarmi, s katerim lahko ustvarja sam in se mu ne more nič zgoditi. Še vedno sem v bližini, a za čas, ko skočim na wc mu na dosegu rok še vedno nebi upala pustiti barv, naprimer. Ker zadev že lep čas ne nosi več v usta, mu že nekaj časa brez problema pustim kakšne večje kroglice in ostale nenevarne okraske na dosegu roke (majhne za vsak slučaj še vedno hranim za “strogi nadzor”). Z njimi se namreč res super zamoti in začne ustvarjat sam od sebe.

Na morju sem mu medtem, ko sva z možem še jedla zajtrk pomagala samo odpreti škatlo s kroglicami in odviti vrvico. Bila sem presenečena kako hitro mu je uspelo nizati en okrasek za drugim. Osvojil je že nekaj barv in jih med nizanjem nekaj tudi ponovil. Ko je izgubil potrpljenje (za moje pojme je fuuuul dolgo vztrajal), sem vrvico odrezala, na spodnji strani zavezala, na zgornji pa naredila zanko, ki jo uporablja za ročaj.

Tako sva ustvarjanje zaključila z igro in zabavo, saj je dirjal po apartmaju in terasi s svoji izdelkom, na katerega je zaradi omenjene pike na i (bil) takooo ponosen!

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top