Našim zakladkom

Medtem, ko se mož in sin zabavata na bližnjem igrišču, jaz z najino princesko sedim na balkonu. Ko se udobno namestiva, se ob šumenju bližnjega potoka popolnoma sprostim. Končno sem v tem trenutku – tukaj in zdaj. Z vsako celico čutim tvoj dotik in z vsakim vdihom vdihujem tvoj zrak. Utrne se solza…

Tako, tako zelo rada bi si v spomin vtisnila prav vsako poro na tvojem obrazu, rada bi preštela vse laske na tvoji glavi. V tvoje uho bi ves dan šepetala kako neskončno rada te imam in odtis tvojih dlani in stopal bi za vedno vkopala v moje srce!

Medtem, ko spiš mi je hudo. Prav zdaj, ko sva sami, ko ti lahko namenim 100% svojega časa – ti spiš. Z zanimanjem lovim vse izraze na obrazu in ob tvojem nasmešku se nasmejim tudi sama. Tako zelo rada bi pogledala v tvoje oči in se pogovarjala s teboj. Tako komaj čakam, da bodo prišli dnevi, ko bos več budna in boš lahko več uživala z nami in vsi štirje skupaj. A v istem trenutku se zdrznem, saj bi zamrznila čas in te samo opazovala. Moja mala deklica je samo danes tako mala. Že jutri bo veliko dekle, ki bo iskalo svoj jaz, svojo samostojnost, svoje življenje in svojega sopotnika. Starševstvo ni vedno enostavno. Je pa zato najlepši poklic pod soncem!

Če bi lahko, bi ti sklatila zvezdo z neba, ki bi se utrnila ob vsaki tvoji želji.
Če bi lahko, bi ti sklatila sonce, ki bi te grelo v vseh dneh, ko bi se počutila samo.
Če bi lahko, bi ti podarila objem, da bi te lahko objela vedno, ko ti bo težko v življenju in ne bom mogla biti ob tebi.
Če bi lahko, bi ti podarila svoje uho za tiste dni, ko te ne bom zmogla takoj slišati kaj mi želiš povedati in za takrat, ko se boš v življenju čutila neslišano.
Če bi lahko, bi ti poklonila svoje srce, da bi se vsako sekundo svojega življenja počutila ljubljeno.

A življenje ima svoje načrte… Mnogokrat te bo presenetilo, razočaralo, užalostilo, preizkušalo. Moja naloga je le ljubiti te, utrditi te in biti tu zate, kadar me potrebuješ.

Deklica moja, čudovita si! Hiti počasi, vse življenje je še pred teboj.

Hvala, vesolje za ti 2 čudoviti mladi srci, ki utripata ob najinih ♥️. Družina je najlepši dar ♥️!

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top