Naredi pico

Koliko otrok obožuje pico?

Če sem kot otrok, oziroma najstnica “rasla gor” z mislijo, da ni človeka na svetu, ki nebi imel rad pice, je bilo moje prepričanje o slastni pici in otrocih takšno: “pica za zajtrk, kosilo in večerjo!” Drži?

Pri nas doma NE!

Prisežem, da sem bila čist presenečena, ko sin ni kazal nobenega navdušenja nad pico. N.o.b.e.n.e.g.a.. Zelenjavno? Navadno? Brez mesa? Neeeee. On je hkrati moj najboljši “prijatelj”, saj se lahko z njim zdilam edino tako, da on poje testo okrog, jaz pa sredico. To so NAJBOLJŠI PRIJATELJI! 

Sicer pa šalo na stran. Ko sem hčerki naredila pico na bučki, je bučko vrgla na tla, salamo, sir in mezgo pa je pojedla … Skratka, prejela sem jasno sporočilo kaj hoče  .

Prepričana pa sem, da je ena pica, ki jo bodo vaši otroci pri cca 2 letih naravnost OBOŽEVALI! To je pizza iz filca, kjer pripravimo “testo”, “mezgo”, “salamo”, “sir”, “gobe”, “jajce”, “olive” in jih otroci sestavljajo skupaj. Najprej s trikotnikov sestavijo testo in mezgo, nato pa okrasijo s salamo, sirom, gobami, olivami ter jajcem. S tem razvijajo ročne spretnosti in natančnost in pri nas jo še velikokrat pripravljamo, pa je sin star že tri leta in pol.

Imam pa še dobro novico za vse zaposlene starše! Če nimate časa, ste preokupirani z delom, ali pa se ročnih spretnosti enostavno ne želite lotevat, imam za vas eno super rešitev  .

Od 1.5.2019 za 12 eur menjam tole škatlico za pripravo pice, s še “toplimi”, skrbno izdelanimi sestavinami, ki bodo razveselile in zaposlile vašega malčka in omogočile, da je pravi Masterchef! Nič ureznin, nič opeklin. Samo ena sama, popolna pica!

Upam, da se vam niso pocedile sline. Jaz še ne vem kaj bom kuhala danes. V vsakem primeru tale pica BO na sporedu  .

Na Facebook profilu mi že slediš? Všečkaj Mamino dlan!

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top