Najina poroka, 2. del

… 1 del najdete tukaj…

… in kako sva z mamico sami dostavili še torto 🙂
V mojem trebuščku pa niti malo treme, le vznemirjenje, ker sem že takoooo komaj čakala dan D!

Ker smo bili za ob 6h zjutraj že zmenjeni s fotografom, maskerko in frizerko, sva se spat odpravila kar kmalu. In tudi jutro je, glede na naporen petek, hitro prišlo. Hitro pozajtrkujeva včerajšnje ostanke pizze, sediva na “ready” v dnevni sobi, ko mi zazvoni telefon. Frizerka, ki VEDNO zamuja, me kliče, da ji je počila guma na avtu. Midva pa svojega takrat še nisva imela…

Ne vem, ali me je možganska, ali srčna kap, vem samo, da nisem vedela, ali naj se “koruzim”, ali jočem. Ko je ugotovila, da sem zmrznila, mi naroči naj odprem vrata. No, potem pa spet nisem vedela, al’ naj jo grdo gledam, al’ se ji smejim 😀 .

Vsi trije “mojstri” so nared, pričnemo z ličenjem, friziranjem, oblačenjem, fotkanjem. Najbolj hecno mi je bilo, ko so me ljudje kot nevesto od daleč pozdravljali in želeli srečno v zakonu. Nekaj gospa je bilo prav posrečenih. Takrat priznam, da je na lice stopila kakšna solzica sreče 🙂 .

Prispemo domov, ko naju že pričakujejo vsi svatje. Na hitro se osvežimo za akcijo, priči razdelita vodo, sladoled in pentlje, potem pa akcija! Po začetnem pozdravu sedemo v avtomobile in… zafrknemo situacijo! ZGREŠILI SMO 10x PREVOŽENO POT IN PELJEMO PO CESTI, KI JE ČISTO NA SVEŽE… E.N.O.S.M.E.R.N.A.! – In to, seveda, ne v smer, v katero gremo mi! 😀 Da takrat nismo hupali najbrž ne rabim razlagat. In celo vsi so nam tiho sledili…

Ko izstopimo iz “tihega območja” smo že skoraj pri gradu. Najprej sva se poročila cerkveno, šele nato tudi civilno. Posebnost obeh obredov? Na NOBENEM ni bilo tipičnega “lahko poljubite nevesto!” RESNO?

… Prvi poljub v zakonu sva si tako podelila šele, ko so naju obsipali s cvetki… (sva nadoknadila, prisežem 🙂 ).

10407305_10207744363473524_5468674193060781232_nFoto: Tomaž Zupan Photograpy

Sledilo je druženje v gostilni, ki se je kmalu zaključilo, saj sva že tisto noč odpotovala proti morju.

Moj prvi ukaz, ko smo prispeli skozi vrata gostilne? “JEEEEEST!”

Tako je v moč izginil še en povprečen dan za večino ljudi po svetu. Nama je bil neprecenljiv in kljub temu, da so težki in lahki časi v zakonu jih vsako leto prebrodiva lažje in bolj zrelo. Z gotovostjo pa lahko trdim, da je najin zakon ZLATA VREDEN! Zato sem mu ta dan tudi postregla z zlato torto s čokolado, seveda, saj mora biti v zakonu vedno nekaj, kar ga dela še slajšega.

… recept za torto pa TUKAJ!

 

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top