Nabiralnik

Ker sem se nekaj mesecev nazaj le opogumila in pričela z naročanjem določenih stvari s spletne strani Aliexpres, je poštar vse pogosteje pri nas. Vmes je celo začel dostavljat drug poštar… Me je imel prvi “polno rit”? 😀

Ker pa tudi moj mož nosi uniformo, ima sin posledično veliko stika s pošto na takšen ali drugačen način 😀 . Vsak dan, ko prideva iz sprehoda in poštar slučajno nima pošiljke, ki rabi moj podpis, z veseljem pokuka v nabiralnik, kaj naju čaka. S trenutnim poštarjem sta trenutno celo prijatelja in mali ga je vedno vesel… Valjda, nazadnje je prinesel Nodija in mu moram naredit posteljo! Poročam, kako bo uspelo, revež že skoraj teden dni spi na tovornjaku, kriminal! 😀 (Nodi, ne sin, da ne bo pomote! 😀 😀 )

Torej, da ne zaidem. Ker se je začelo dogajati, da je mali iz koša za papir začel pobirati tudi najmanjše listke in nam jih nosil kot pošto, sem se odločila, da je čas, da nekaj ukrenem. Saj se mi počasi res ni več dalo pobirati vseh mini papirnatih koščkov ves čas njegovega opoldanskega spanca. Tako sem en dan zavihala rokave in mu napravila kuverte različnih barv, skupaj pa sva napravila tudi nabiralnik. In to iz škatle za čevlje. Kako?

20170612_171838

Oblepila sem jo s kartonom v barvi Pošte Slovenije in izrezala njihov znak. Nabiralnik se tudi odpira brez problema, tako, da ga sam tudi izprazni. Ker še nima prave “poštarske torbe”, pa jo zaenkrat dostavlja kar s tovornjakom.

khm… čakam, kdaj mene obišče tovornjak z alijevimi pošiljkami 😀 .

Če želiš otroku poleg nabiralnika postaviti tudi čisto pravi šotor, pokukaj še tukaj 😉

p.s. na Facebooku mi že slediš? Poišči Mamino dlan <3. Se beremo!

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top