Moje predbožično darilo

Datumi hitijo, listi se vrtijo, na mizi gori že tretja adventna svečka, kar pomeni, da se otroka že tretji teden pregovarjata, kdo bo prvi pihnil svečke!

Ne samo to. Včeraj je bila nedelja. Glede na to, da imava srečo in sta otroka (postala) prava zaspanca sva z možem stavila na spanje minimalno do 8, umirjen zajtrk, sproščeno dopoldne in kvalitetno preživljanje družinskega časa popoldne…

… In potem sva se zbudila!

Hčera se je (najbrž 5x v življenju) zbudila celo pred 7 uro zjutraj, v zrak dvignila še sina in moža in tako smo ob 6:55 obupali, se oblekli in odpravili v dnevno sobo. Glede na to, da čez teden delam pozno v noč, ob sobotah zvečer pa si z možem privoščiva čas za naju, si lahko predstavljate kako “zmačkana” sva bila zjutraj. Ne samo to! Moj mož se strogo drži tega, da ob nedeljah ne uporabljamo sesalca, saj živimo v bloku. Kljub temu, nam je včeraj do pol 8 zjutraj že uspelo razbiti kozarec (mož je bil!  ) in doživeti prvi dnevni izbruh mlajše hčere – (prepričana sem, da bom čez nekaj dni merila vročino). No, tako smo sesali in pomivali tla že nekaj čez 7. Da je bila mera polna je zmanjkalo še plina in začela sva se spraševati kje v naših koncih ob nedeljah zjutraj lahko dobiš zeleno plinsko bombo. Ups, jeklenko. 

Jutro torej ni šlo po planu, je bilo pa zato nadaljevanje dneva toliko boljše.

Že poleti me je namreč mož opozoril, da bi bilo fino, da nekaj storiva okrog spletne strani, saj Mamina dlan raste in ne želiva tvegati, da bi stran tu in tam začela “padat dol”. Ker sva en tipičen jin-jang, sem takrat to vzela “skozi eno uho noter, skozi drugo ven”. Priznam, da me privlači vsebina, izgled in, da sem glede spletnih strani sicer precej nezahtevna. Ker imava še zunanjega pomočnika, ki možu pri vzdrževanju strani vedno skoči na pomoč, je seveda takoj po omembi potrdil, da je moževa ideja zelo dobrodošla, zato sva začela z “brainstormanjem”… Prestavljati celotno zadevo namreč ni mačji kašelj in zahteva veliko usklajenosti na večih področjih.

Tako sva delala plane, jaz sem se nekoliko bolj potopila v razmišljanje kakšen videz in postavitve želim… Delala skice in “sestankovala” dolgo v noč. Včeraj pa sem prejela “predbožično darilo”, saj mi je mož dal zeleno luč, da je načeloma vse naštudirano, kar pomeni, da bo Mamina dlan v roku 14 dni en dan odsotna (mogoče kakšno uro več, kot 24 ur).

Tole je novica, ki sem jo odlašala dokler se je dalo. Ali bolje rečeno dokler nisem ugotovila, da lahko gremo še korak višje, se moderniziramo, izpopolnimo in … Ne, ne bom vam še povedala vsega!  Glede na to, kako hitro minevajo dnevi sem prepričana, da boste kmalu videli rezultat. Najina notranja in zunanja ekipa bo napela vse moči, da bomo čimprej nazaj.

Hvala, ker ste bili z nami tudi v teh dneh, ko smo bili nekoliko manj aktivni prav zaradi vseh priprav in posledične utrujenosti – možgani so namreč samo eni in tudi ti potrebujejo počitek.

Glede na to, da sem danes prejela super predbožično darilo me res zanima, kaj mi bo mož tokrat položil pod novoletno jelko na božični večer. – Poročam! 

Nekaj mojih priporočil za darila otrokom pa že v teh dneh. Stay tuned! 

Da ne zamudiš me spremljaj tudi na Facebooku in Instagramu!

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top