Metuljček po domače

Pred dnevi je hčerka praznovala svoj prvi rojstni dan, ki je nekaj prav posebnega za vsako družino. Sin se je njenega praznika tako zelo veselil, da si je želel biti oblečen “kot se šika”.

Ko sem mu nadela majico z ovratnikom in kavbojke je bil za hip zadovoljen. Medtem, ko sem hčeri oblačila oblekico, je odšel po Tačke na patrulji in prišel nazaj ves vzhičen in razočaran hkrati, rekoč “Mami kaj pa metuljček?”

Od lanskega leta, ko je Rebeka Dremelj posnela pesem Pst pst je nor na metuljčke. Žal mi je bilo, da ga nimam in ravno, ko sem odprla usta sem namesto “žal mi je, srček” izrekla nekaj nepredvidljivega. “Lahko ti ga dam!”

Za srečo lastnih otrok bi naredili vse in tokrat je bilo tako malo potrebno, da sem prižgala iskrico v njegovih očeh. Rad je lep, to ima po meni, ko sem dedka vedno hodila spraševat, če sem lepa. Le on mi je navadno tudi po 20x rekel, da sem  .

Z malo, res malo kreativnosti je sin na hčerini rojstnodnevni zabavi nosil metuljčka! In ne, nisem ga naredila sama!

Vsi tisti, ki imate doma parčke, pozor. Hčeri sem pred rojstvom že na Aliexpressu naročila trakove s pentljicami. En trak stane 22 CENTOV in se res zelooo raztegne (za mojo glavo) in ko ga dam po npr 1h dol se vrne nazaj v svojo obliko. Tako sem hčeri nadela en trak, sinu pa drugega. Le, da sem pri njemu kar s sponko za papir zapela odvečni del traku (tisti končni, oster del sponke sem “peljala” do konca širine traku, da mi ga nebi strgala).

Metuljček za deklice postane metuljček za fante

In woala! Veselje in zadovoljstvo sta bila tukaj! Plus je bil tudi ta, da ga ni motil, ni ga vezal, skratka na noben način mu ni bil v napoto. Dodal pa je prav zares tisto piko na i  .

Želiš še več hudih idej? O čisto svežih objavah ažurno obveščam vse bralce tudi na Facebook profilu Mamina dlan.

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top