Majica izpod malih prstkov

Meniš, da so 19 mesečniki še premalo spretni, da bi čisto svoj design majčke?

Če si prepričan, da imaš prav, te prosim, da pogledaš zgornjo fotko!

Seveda so bile “tačke na patrulji” tudi moje, a brez njegovih rok izdelek zagotovo nebi podeseteril cene majčke, za katero sva odštela 2,99 eur. Kupila sva jo v Kiku.

Ker je bilo ravno sveže jutro, s prijetnimi sončnimi žarki, ki še niso prevroče božali najinih lic, sva s trgovine zavila še na igrišče, kjer sem bila tokrat kar malenkost nemirna. Mala žaba namreč ni vedela, da tako komaj čakam na najino današnje packanje. Tako sva se na igrišču zamudila nekoliko dlje, saj sem mogla pomagat pri izgradnji garaže za mini avtomobile. (Mislim, da sem rojena za mamo fantka/ov, ker v vsem tem ful uživam! Bolj, kot v kopalnici pred ogledalom 🙂 )

Ko sva pripešačila domov, sva na veliko nalepko s svinčnikom obrisala njegovo roko. Jaz sem jo izstrigla, mali pa se je ukvarjal s striženjem slikic iz reklamnih letakov (ja, ima svoje otroške škarje, ki jih enostavno obožuje. Glede na to, da sem ustvarjalka mi gre striženje hitro od rok in je v vsakem primeru skrb, da bi se malemu ob uporabi škarjic karkoli zgodilo, popolnoma odveč 😉 ).

Ko je bil izrez pripravljen, sem ga nalepila na “srčno stran majice” in v malo razpršilko (ki je namenjena vodi!) “nalila” barvo za tekstil na akrilni osnovi. Njena prednost je ta, da se jo lahko uporablja na bombažnih površinah, je obstojna pri pranju do 30°C in je ni potrebno zalikati. Vse, kar sva mogla še narediti je bilo torej uporabiti pršilko in narediti čudovit vzorec. Ker nama je vmes (nepričakovano) zmanjkalo barve, sem mogla naliti novo. Tačas je za pikice s svojim umazanim palčkom na majici poskrbel sin. Daaaaleč prepričana sem bila, da me bo ob vrnitvi na najino “delovišče” zadela kap, ampak ne! Pikice naredijo majčko še bolj unikatno in popolnoma po njegovi meri! In prav danes jo bo očka s ponosom prvič oblekel!

Pssst: Kar malo mu zavidam tako lepo majčko. Tako, da zna bit, da ponovim tale shoping in tokrat še sebi privoščim eno takšno umetnino izpod rok najinega podmladka. Mali gre definitivno tudi po mojih stopinjah! 😀

Kaj sva očku še podarila za dan očetov si poglej TUKAJ!

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top