LEGO FREAK EMBALAŽA

So otroci za katere že mesece pred rojstnim dnem razmišljamo, kakšno darilo jim pokloniti. In so otroci za katere enostavno veš, česa se bodo razveselili.

Spomnim se svojega prvega kompleta lego kock. Priznam, da nisem bila velik ljubitelj le-teh, še vseeno pa sem komaj čakala, da sem sestavila hišo, saj so bile zraven priložene tudi figurice, kar je bilo takrat, dobrih 20 let nazaj kar veliko presenečenje. Bolj kot brskam po spominu, bolj sem prepričana, da dejansko iz kock nisem sestavljala popolnoma nič drugega  .

So me pa že pred leti fascinirali brat in nečaka, ki so tako vneto sestavljali lego kocke. Priznam, da mi vsi ti modernizirani dodatki, s katerimi lahko skoraj zgradiš lastno, čisto pravo hišo ali najbolj čudnega “transformerja” res niso poznani in mi delujejo kot prava znanstvena fantastika.

Ker pa menim, da so kocke zelo dobre za razvijanje možgančkov naših malih radovednežev, to zanimanje vsekakor tudi vzpodbujam. Včasih si pač ne morem kaj, da se nebi popolnoma zlila z našimi “freaki”, zato sem vam spodaj pripravila slikovni prikaz, če se odločite za izdelavo LEGO darilne embalaže!

Navodila za izdelavo

Če si se slučajno odločil/a za izdelavo izdelka po navdihu tega članka bom vesela, če fotko deliš tudi z menoj  . Pošlješ mi jo lahko na zasebno sporočilo na moji Facebook strani MAMINA DLAN, ali na mail maminadlan@gmail.com .

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top