Kuhinja

Včasih je bolje pozno, kot nikoli. Končno lahko oznanim, da se polno vračam nazaj v moj spletni kotiček. Obljubim, da si bom vzela čas, da vam čimprej spišem vsa naša ustvarjanja in ideje, pridobljene v zadnjih mesecih.

Po prometni nesreči, poletnem dopustu, ki to ni bil, sem se želela s septembrom vrniti nazaj, a mi žal ni zneslo. Pred menoj je velik projekt, ki se ga tako resno lotevam prvič v življenju in kljub temu, da me otroci pri nočnem spancu ne motijo žal pregorim in včasih potrebujem nekoliko več spanca. Žal pa je moževa pljučnica, sinova viroza in skrb za dojenčka bil prevelik zalogaj, da bi se lotila še našega spletnega kotička. A zdaj sem nazaj!

Glede na to, da prvi meseci potekajo v miru in tišini z otroki priklopljenimi na levo in desno dojko  sem imela dovolj časa za gledanje po stanovanju. Moja kritična žilica me je vsak dan spominjala na to, kaj mi je všeč in kaj ne. Čas je bil, da zavihamo rokave in nekoliko preuredimo naše stanovanje. Tako smo se lotili popolne prenove predsobe in dnevne sobe.

Zagledala pa sem tudi tale star predalnik, ki je dobro služil možu, ko je še živel doma. Ker je sin zelo navdušen pomagač v kuhinji, hkrati pa prve mesece nisva mogla veliko kuhati skupaj, sva se odločila, da predalnik spremeniva v eno simpatično mini kuhinjo.

IMG_20181028_230306

Vzela sva samolepilno folijo, ohranila ohišje, iz predalov pa sva naredila zgornji hrbet s poličko (ki sva jo uporabila kar od ene stare poličke za slike). Preostanek sva uporabila za pečico.

Od samokolnice, ki je zaradi MOŽEVEGA igranja vzela slovo (a se pri vas tudi atiji toliko igrajo? 😃), sva uporabila “posodo” in jo namestila kot pomivalno korito.

Ročaje sva zamenjala z dvema plastičnima ročajema, ki sta že zaradi oblike in barve popolnoma spremenila stil.

Ker je kuhinja kljub vsemu začela zavzemati velik del dnevne sobe, je postala letna kuhinja kar na balkonu 🙂. Za prve dni, ko se je mož po očetovskem dopustu vrnil nazaj v službo je bila super rešitev!

2018-10-24_23.09.19

Kaj pa vi? Kdo vam skuha najboljšo kavico?

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top