Katja Breznik - spletni marketing
Sledi svojim sanjam

KATJA BREZNIK – VSE JE MOGOČE!

Odgovarja: Katja Breznik, spletni mareting

Kdaj in kako si začutil/a, da želiš stopiti na pot do svojih sanj?
Že odkar sem bila majhna deklica sem se igrala, da delam od doma in imam svojo pisarno. Ko sem dokončala študij iz sociologije in angleščine sem prvič zaposlila kot učiteljica angleškega jezika, na privat jezikovni šoli. Po pol leta dela sem vedela, da to, da sem zaposlena za nekoga drugega ni zame. Svoboda je tista, ki me je vlekla na mojo samostojno pot. Zato sem po enem letu zaposlitve dala odpoved in se odločila, da odprem svoje podjetje. Odločitev ni bila lahka. V meni je bil prisoten strah pred neznanim in pa dvom ali sploh zmorem. Prve pol leta je bilo najtežje, nato pa so stvari kar stekle. Vedno raje sem delala zase, vedno manj je bilo strahu in dvom je počasi izpuhtel. Sedaj, ko imam že stabilno podjetje si ne predstavljam več, da bi bila zaposlena. 

Katja Breznik - delavnica
Katja Breznik – delavnica

Kako so te pri tem podprli/ne podprli tvoji bližnji?
Moja starša sta videla, da me zaposlitev ne osrečuje. Vedno sta me vzgajala v duhu, da je mogoče čisto vse in za to jima bom večno hvaležna. Zato sta me podpirala pri tem, da odprem svoje podjetje in se preizkusim v podjetniških vodah. Vedela sta kako zelo mi je pomembna svoboda. 

Kako si se lotil/a prvih korakov?

Iskreno čisto spontano in brez nekega načrta, ampak z veliko željo, da spreminjam ta svet na lepše. Vedela sem, da je moje poslanstvo, da ljudem pokažem kakšen potencial se skriva v njih. Osebna rast je bila vedno velik del mene in tega, da se dobro počutim v svojem življenju. Zato sem najprej začela delati v tej smeri skozi spletne tečaje. Kmalu sem ugotovila, da najbolj uživam ob delu s podjetniki in ker sem imela zaradi preteklih izkušenj veliko znanja iz spletnega marketinga, sem se podala na to pot. Začela sem s svetovanji, delavnicami in spletnimi tečaji za spletni marketing in dobivala vedno več in več zadovoljnih strank. 

Katja Breznik - delavnica
Katja Breznik – delavnica

Nobena pot ne gre ves čas navzgor. Kaj ti pomaga takrat, kadar ni vse tako rožnato, kot bi si želel/a? 
Hvaležnost za to kje sem in kaj vse sem že dosegla. Hvaležnost je moje zdravilo in način kako živim v trenutku. Kadar si hvaležen ne moreš biti hkrati jezen, žalosten … ampak daš fokus na dobre stvari v svojem življenju. Da sem se “naučila” biti hvaležna mi je pomagala knjiga od Rhone Byrne – Čarobnost, ki te v 28 dneh popelje v hvaležnost. 

Kaj bi sporočil/a najstnikom, staršem in ostalim bralcem? 
Da ima vsak izmed nas v sebi neizmeren potencial, ki ga velikokrat skozi formalno izobrazbo pozabimo ali pa potlačimo znotraj sebe. Ko si dovolimo pogledati vase in delati to kar nas res veseli hitro ugotovimo, da smo veliko bolj srečni in zadovoljni v življenju. Vsak izmed nas ima 24 ur, samo od nas pa je odvisno, kako jih bomo preživeli. 

Katjo najdeš na: https://katjabreznik.com/
https://www.facebook.com/breznikkatja
https://www.instagram.com/katjabreznik/

______________________________________________________________________________

Projekt SLEDI SVOJIM SANJAM podpirata Leonida in Albert mrgole iz Zavoda Vezal . Izvajata psihoterapevtsko pomoč, sta pisatelja, učitelja in predavatelja. Skratka, sta človeka, ki bi ju moral srečati in vsaj enkrat poslušati vsak izmed nas. 
Njuna predavanja in tečaji so preprosti, pregledni, vsem razumljivi, polni vpogleda vase, svoje občutke, dogajanja v nas same. Definitivno sta korak v pravo smer, če si želite življenje spremeniti na boljše!

Veliko brezplačnih vsebin najdete na njunem Youtube kanalu: 
https://www.youtube.com/channel/UCQ0eoYbbchgxuEvwPSPOFAQ?sub_confirmation=1
Na Facebook strani ene od njunih uspešnic Izštekani najstniki in starši, ki štekajo:
 https://www.facebook.com/izstekani.najstniki
Omenjeno knjigo lahko naročite TUKAJ!
Več o njiju pa nawww.vezal.si

______________________________________________________________________________

Če si želiš še več uspešnih zgodb čudovitih ljudi, spremljaj zgodbe, ki jih bom vsake 14 dni objavila na tej strani. Zgoraj desno lahko najdeš tudi zavihek, kjer se prijaviš na e-novice in te o zgodbah sproti obveščam v tvojem e-nabiralniku. V zameno za naročilo na novičke pa ti ob prijavi pošljem še brezplačno audio zgodbo Dominik potapljač, ki je moja avtorska.

Dokler čakaš na novo uspešno zgodbo letošnje sezone, pa pod zavihkom SLEDI SVOJIM SANJAM najdeš lanske zgodbe tega projekta pod drugim naslovom (Navdihnimo najstnike).

Se beremo!

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja