Razpolovljeno s čopičem narisano srce

Izgubljena, a v srcu povezana

Pred meseci sta k meni na online srečanje prišla zakonca, ki sta do tedaj prehodila že kar nekaj težkih ovir v svojem odnosu.

Njuni pomisleki so se vrteli celo okrog tega, da bi skupno pot zaključila in zaživela vsak zase. A ljubezen ju je povezovala, to je bilo čutiti še iz najbolj težkih in ranljivih stavkov, ki so prihajali na plano že ob prvih minutah.

Za realiziranje njunega trenutnega pogleda na njun odnos, ljubezen, partnerstvo in družino, ki jo imata, smo vsi skupaj dobili zelo jasen odgovor, ki nas je pustil odprtih ust, začudenih oči in v tisti tišini je bilo popolnoma vse jasno.

Videla sem že veliko podobnih ilustracij, ki sta jih ustvarila partnerja, a tako enakih nikakor ne. Pri vaji nista smela kukati ali se pogovarjati. Dobila sta enostavno navodilo (narišita, kako se vidita čez eno ali nekaj let). Oba sta narisala klop na kateri sedita, drevo in hiško. Eden od njiju je vključil tudi otroka, ki sta sad njune ljubezni <3 .

Izdelka partnerjev

Ljubezen še kako žari, le pomembno je, da je težke preizkušnje ne hladijo. Začela sta obujati svoj odnos, se spoznavati na globjih in ranljivejših ravneh. Ni bilo vedno enostavno, sploh ko najdemo partnerjeve lastnosti, ki nam osebno sploh ne pritičejo.

In kje se skriva rešitev?

Prav sprejemanje drugačnosti, pogovor brez očitanja in postavljanje jasnih ter zdravih meja lahko reši vsako ljubezen, če na odnosu delata oba.

Še vedno sta skupaj, zdaj bolj nasmejana in zadovoljna. Prepričana pa sem, da bosta iz svojega odnosa na neki točki iztržila še več. Mnogo več. Ker zmoreta <3

P.s. Če se tudi vidva soočata z izzivi v partnerstvu in sta bolj ustvarjalne narave, vaju lahko vodim po vajini poti ponovnega spoznavanja eden drugega in samega sebe. Pot, ki jo bosta izbrala pa je popolnoma vajina <3 .

Če te zanima več o treningu umetnostne terapije si preberi na naši spletni strani, kjer ob koncu strani najdeš tudi obrazec, kjer se lahko prijavita na prvi, brezplačen trening umetnostne terapije, ki tudi ni obvezujoč za nadaljnja srečanja.

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top