Ujemi življenje v svoje roke
Razmišljanja,  Vzgoja

Hvala, Janja Urbančič!

Če gre komu zahvala za to, da sem danes na poti kjer sem, da ustvarjam boljše in kvalitetnejše odnose znotraj svoje družine, je to zagotovo nekdo, ki me je ob eni večjih prelomnic odkar sem postala mama zmogel slišati – to je Janja Urbančič iz socuten.si .

Pred štirimi leti sem prvič začutila in razumela kako pomembno in kako zdravilno je samo, da nas nekdo sliši. Brez obsojanja, brez razlage, brez pomoči. Kako je največja pomoč lahko največja tišina, napolnjena s sočutjem, sprejemanjem in ljubeznijo.

Vse to sem pred leti virtualno čutila, ko sem z vročimi solzami, ki so polzele po mojih licih pisala Janji takrat v njeno skupino Sočutno starševstvo. Ob njenem odgovoru pa sem jokala še bolj. Kako je mogoče, da me nekdo res razume, a hkrati ne hiti delati stvari namesto mene? To je bilo najboljše zdravilo in to je bil smerokaz v tem hudem križišču obupa, žalosti in neskončnih vprašanj.

Od tistega trenutka dalje sem dobila moč, da se zavedam svojega telesa, svojega uma in poslušam svoje srce še bolj. Z možem sva spremenila komunikacijo, do sina sem spremenila pristop. Pomagal mi je, poleg Janjine skupine tudi njen OKSIJEV PLAKAT za učenje čustvene inteligence, ki je v prvi vrsti meni odprl srce in zavedanje mojega notranjega sveta, potem pa srce in zavedanje sveta, ki se odvija znotraj mojega otroka. Postali smo drugačna družina, postali smo srečnejši in bolj povezani. Predvsem smo opustili vzgib, da moramo človeku, ko mu je težko takoj pomagati in se rajši poslušamo.

Ker pa se tega ne moreš naučiti, ampak moraš spremembe začutiti in ponotranjiti, sem bila neskončno vesela, ko je Janja v svojo spletno trgovino začela nalagati tudi njene PARTNERSKE KARTICE. Imava vse njene izdelke, ki jih dnevno uporabljamo in so najin odnos popeljali mnogo stopničk višje, mnogo bližje in veliko bolj skupaj.

Jih imata, pa jih partner ne želi igrati? Nikoli ne boš zgrešila, če boš kupila najprej igro STRAN Z RUTINO za začetek. Garantiram! 🙂

V teh “karantenskih” časih pa verjamem, da več igrate tudi družinske igre. Če ste se domačih že naveličali, ali želite spremeniti dinamiko v vaši družini, potem so Janjine DRUŽINSKE KARTICE tiste, ki čakajo na vaše naročilo.

Spet je do 30.4. 2020 do polnoči odprla svojo SPLETNO TRGOVINO, zato izkoristite priložnost in skozi igro najdite pot do svojega srca in srca vaših najdražjih! <3

Bereš nas lahko tudi na Facebooku in Instagramu.
Če rad/a ustvarjaš ali pa si brez kreativnih idej pa jih delimo v moji brezplačni zaprti Facebook skupini USTVARJAM IN KLEPETAM – Mamina dlan.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja