Halloween nakit

Buahahaha… Bodoče čarovnice in čarovniki… Vampirji in ostale grozote, ki za noč čarovnic skočite v kostume… Nakit že imate?

Sama nisem pristašica mask, predvsem ne za noč čarovnic, ki je pri nas vsako leto bolj uveljavljena. Letošnje leto jo bomo prvič “praznovali” in to tako, da bomo skupaj izrezljali bučo, pripravili kakšne muffine in se družili. Samo mi trije. Zakaj?

Mož tako in tako pravi, da je noč čarovnic isto, kot dan žena, le da je slednji podnevi (v hecu, da se razumemo). V naši družini sem torej čarovnica jaz, ena buča je mož, ki me včasih skuša tranformirati v vampirja, pa mu ne uspe :), mali pa je namesto pajka en pravi, simpatičen, majhen klop… Ki se me tako rad tišči. Meni je prav in mi, če pogledam po drugi strani imamo vsak večer noč “čarovnic” oz. halloween… Zakaj? Včasih me že “straši” misel, kakoooooo zelo rada ju imam ;).

Ko sva bila z možem še fant in punca, a že na svojem, sem bila bolj začetnica, ki je spoznavala fimo maso. Takrat sem si za noč čarovnic izdelala slednjo, simpatično in predvsem ENOSTAVNO ogrlico. Pravzaprav obesek.

Če imate doma radovednega osnovnošolca ali osnovnošolko, lahko ustvarjate skupaj! Le ne pozabite, da je FIMO maso prej potrebno dobro pregnesti, da postane lepo voljna in po uporabi dobro zapreti, končne izdelke pa zapeči v pečici na 110 stopinj, za 30 minut.

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top