Foto: Maja Making Memories
Razmišljanja

Fotografiranje pri Maja Making Memories

Malo preden je Koronavirus prišel tudi v Slovenijo, smo se v Mariboru na fotografiranju dobili z našo “staro znanko”, Majo.

Ona je tista, ki je posnela naše prve družinske fotografije – takrat še v troje, točno leto dni preden sem drugič postala mamica. Na njeno fotografiranje imava z možem lep spomin, zato sem res vesela, da smo v letošnjem letu sklenili sodelovanje. Zato jo boste v prihodnosti tudi večkrat zasledili kot avtorico fotografij, ki bodo priložene člankom. 🙂

Bila je nedelja zjutraj in odpravili smo se proti Mariboru. Priznam, da sem bila tam nazadnje pred slabimi 15 leti na državnem tekmovanju, ter po sinovem rojstvu, ko sva hodila k svetovalki za dojenje, zaradi katere dojim še danes <3 .

Zapeljali smo se po neutečenih poteh in prišli do reke Drave, kjer smo posneli nekaj res izjemnih fotografij. V začetku hčerka še ni bila tako zelo sproščena, zato je Maji namenila kar nekaj strogih pogledov. A tako kot ona zna, nežno, ljubeče, skrbno in spoštljivo pristopiti do otrok, se je tudi ona kmalu vživela in imeli smo se res fino. Slabi dve uri sta minili kot hipec ali dva, hčerkin nemir, stok in jok pa so nakazovali na to, da je dovolj utrujena, da fotografiranje zaključimo.

Kaj je tisto, kar sva z možem ugotovila že po prvem fotografiranju z njo?
NORO dobro se razume z otroki, se v njih uživi in v trenutku postane njihova prijateljica. Sina je fotografirala, ko je bil star leto in pol in se je je dejansko spomnil 🙂 . Tako sta si le podala roko in skupaj raziskala kje se bomo slikali.

Drugi plus, ki ga Maja ima pa je ta, da vedno poskrbi tudi za kakšno fotko ali dve samega para. (Točno ve, kako pomembno je partnerstvo kot temelj zdrave družine). Zato zna po prvi minutki fotografiranja para dobro zbuditi občutek, da sta otroka varna – itak ju imaš na očeh in, da sta ta trenutek pomembna le vidva. Midva in mi kot družina se na njenih fotografiranjih res povežemo in domov odidemo še boljše volje, kot smo prišli. 🙂

Če te zanima še več njenih del, si jih poglej TUKAJ!
Tukaj pa nekaj naših fotografij 🙂 .

Foto: Maja Making Memories

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja