Enostavno zavito darilo

Brrr. Tudi vas kaj zebe? Upam, da ni prehudo. Jaz namreč uživam. Jesen je zame najljubši letni čas, takoj za njim pa zima. Zima izključno zato, ker prinaša obilico lučk, sproščenosti, presenečenj in družinskega časa. Pa zakaj še? Ker pozimi moja 2 »fanta« praznujeta svoj rojstni dan.

Ker se nama je lansko leto zapolnil prvi najpomembnejši okvirček na koledarju – rojstvo najinega sina, sem se odločila, da odslej načeloma po naročilu ne bo mogoče dobiti »žakeljčkov« in darilnih vrečkic. Vsaj v času od 1.10.2016 do 31.12.2016.

Ampaaaaak… Ker me moje delo osrečuje, ker enostavno obožujem svojo službo, sem vam pripravila slikovno gradivo z navodili. S kakšnimi navodili? Kako čisto sami izdelate »žakeljček«, ki ste jih odslej naročali pri meni. Pripravila sem vam sicer osnovna navodila, vsa preostala dekoracija pa je tokrat lahko povsem po vaših željah. Tiste, ki menite, da imate 2 levi roki za ustvarjanje, pa me med letom še vedno lahko pocukate za rokav in naročite vse, kar naročate do zdaj (če še nisi naročal/a pri meni lahko ponudbo preveriš TUKAJ), skupaj z »žakeljčki« in personaliziranimi darilnimi vrečkami.

downloads7

Želim vam VELIIIIIIKO ustvarjalnega navdiha. Glede na to, da se približuje praznični čas, pa se lahko pustite presenetiti kaj vse sem vam še pripravila, da boste lahko ustvarjali sami, v dvoje, ali še lepše, skupaj z vašimi malimi škratki!

Se beremo!

Lahko pa pokukaš še, kako sem dekorirala igralni kotiček za sinov PRVI ROJSTNI DAN!

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top