Družina – kjer sem varen in ljubljen

Zgodovina je čudna reč. V osnovni šoli sem jo oboževala in nizala petice eno za drugo. Dokler smo se učili o Egiptu, Rimljanih in podobnih stvareh, je šlo. Pa je prišlo zadnje leto, ko je tematika ves čas obsegala Slovenijo, oziroma Evropo. 1 svetovna vojna, čas med vojnama, 2 svetovna vojna, državljanska vojna. Takrat me je učiteljica vprašala, če pišem športno napoved. 1, 2. 1, 2. 

Stiske in beda nič krivih ljudi. Na naše veliko veselje, so bile vojne končane. Njene posledice pa saniramo še danes.

Prepričana sem, da se nas več, kot 90% staršev ujame vsaj nekajkrat, ko otroku “zateži”, da mora (po)jesti/jesti več itd. Velikokrat pa, ko se poglobimo res v svoje primarne občutke ugotovimo, da nas ne skrbi dejansko samo otrokov razvoj, pač pa se veliiiiiikokrat spodaj skriva občutek, da nas otrok “nima rad”. Poizkusite pobrskati po teh občutkih. Sama se spomnim, da so mi velikokrat, ko mi kaj ni sedlo dejali kaj v smislu “xy se je trudila, ti pa nočeš jesti.” Kaj je “fora”?

Prva stvar je ta, da so otroci tako zelo uglašeni s svojim telesom, da enostavno vedo in čutijo, kaj rabijo, kdaj in koliko. (Dokler jim pač (pre)pogosto ne ponujamo procesirane hrane.)

Druga pa je ta, da je v vojnih obdobjih primanjkovalo hrane. Zato so ljudje svojo ljubezen do družinskih članov (in soljudi) začeli izkazovati preko hrane. Njene (pre)obilice itd.

Zakaj vse to govorim? Zato, ker je v nas še toliko nekih skritih vzorcev, pa sem predstavila samo enega. Toliko nekih nezavednih stvari, zakaj se nam življenje tako pogosto postavlja na glavo, zakaj smo tako “izgubljeni”, zakaj mi nečesa ne zmoremo. Zakaj so samo moji otroci včasih tako zoprni, zakaj ima soseda bolj romantičnega moža in zakaj se vedno ves svet obrača proti meni.

Če bereš mene, potem zagotovo poznaš občutke osamljenosti, žalosti, izgubljenosti, strahu, obupa, neodločnosti itd.

In prav zato, ker prihajam iz družine ločenih staršev. Ker sem potem živela v sestavljeni družini. Ker sem vedno svet videla drugače, kot so mi ga predstavljali ostali si želim, da se otresemo teh nezavednih stvari, ki nam “krojijo življenje”. Da pogledamo kateri “zlobni zajec” tiči v našem grmovju in nam ne pusti, da bi imeli mirno, lagodno življenje. Takšnega, kakršnega si zaslužimo.

Zakaj še? Zato, ker želim, da za seboj puščamo boljši svet, ustvarjamo boljše odnose, živimo lepše življenje. Zato, ker želim, da začnemo pometati pred svojim pragom in se obračati vase. Zato, ker želim, da družine res postanejo varna družinska celica, kjer se bodo otroci lahko varno in ljubeče razvijali, partnerja pa skupaj ter individualno rasla, se povezovala in navdihovala.

Zato sem za vas pripravila program – DRUŽINA – KJER SEM VAREN IN LJUBLJEN, kjer bomo povezovali družinske člane, ter krepili družinske vezi. V svojo “četico” sem povabila številne strokovnjake s področja psihoterapije, psihologije, montessori pedagogike itd. Razkrijem vam jih v enem od decembrskih presenečenj!

Poglobili se bomo v naše partnerske in družinske odnose, odnos otrok-starš, prav tako pa se bomo naučili razvajati samega sebe, se imeti rad navkljub vzorcem, ki nam niso všeč.

Izbirali boste lahko med različno dolgimi programi. 3 mesečnim, 6 mesečnim ali enoletnim programom. Vsak vam bo prinašal več dodatnih, poglobljenih informacij, videov, tudi kakšno delavnico, ogled in druženje bomo organizirali skupaj. Vprašanja boste lahko postavljali tudi anonimno, poročali kako vam gre, družine iz bližnjih okolišev se boste lahko povezovale in tkale nove prijateljske vezi.

Te zanima še več? Če se prijaviš do konca novembra, te čaka ekstra popust, saj boš opravil predprijavo!

Še? Vsak od prijavljenih do 31.12.2019 prejme knjižico ugodnosti, kjer bodo zbrani različni superduper kuponi tako za nakup igrač, psihoterapevtskih storitev, nakupa knjig itd. Kuponi bodo veljali celo leto 2020.

Do 30.11.2019 velja -50% na vsakega izmed paketov!

3 mesečni paket DRUŽINA zate znižan na 25eur/mesec (75eur), namesto 150eur.
6 mesečni paket DRUŽINA zate znižan na 22,5eur/mesec (135eur), namesto 270eur.
12 mesečni paket DRUŽINA zate znižan na 20 eur/mesec (240eur), namesto 480eur.

Predprijave se trenutno zbirajo na mail maminadlan@gmail.com.

Deli, med ljudi. Da bo svet lepši!
Hvala! 

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top