Drevo za mami

Za nami sta tako dan žena, kot tudi materinski dan. Ker me vse pogostejše bolečine v roki (katerih vzroka še vedno nismo odkrili) niso pustile prej spisati objave, pa vam bo mogoče prišla prav prihodnje leto, ali pa kakšnemu marljivemu očku za mamin rojstni dan 😉

S sinom sva izbrala 300g fotokarton v rjavi barvi in obrisala njegovo rokico. Od spodnjega dela (zapestja) sva proti koncu lista potegnila črto, nekaj centimetrov nižje pa še njeno vzporednico.

20170308_092343-001Z luknjačem sva izrezala srčke. Nekoliko večji otroci lahko za urjenje spretnosti srčke/listke/rožice režejo na roke, nanje pa napišejo zakaj imajo mamico (ali osebo, ki ji bo izdelek podarjen) radi in kaj cenijo pri njej.

Ker je najin sin star šele (ŽE! 🙂 ) 16 mesecev, sem njegovo natančnost urila tako, da sem na (kartonaste) prstke nanesla pikice lepila, na katere je kasneje pritisnil srčke. Nekoliko sem mu sicer pomagala, ker sem res naredila veliko pikic, vseeno pa me je presenetil kako hitro je ugotovil za kaj se gre in kako natančen je bil!

Prav simpatično je izpadlo! Poizkusite še vi!

Komentiraj objavo

Tvoj e-naslov ne bo javno objavljen.

Scroll to Top