Dominik potapljač
Vzgoja

Brezplačna zgodba za tvojega malčka!

Ne vem, če sem vam že kdaj povedala, kako sem pred leti izdala mojo prvo pesniško zbirko Črkovna zbirka za najstnike. Bilo mi je 15 let in prav pogumno sem se podala v svet.

Odkar pomnim jih obožujem – knjige namreč.

So moje okno v svet. Ne samo, da z njimi lahko pobegneš pred realnostjo. Popelje te lahko v najbolj čudne in skrivnostne fantazije, v skrite kotičke tvojega srca. Lahko je tvoj najboljši in najbolj nežen učitelj, potrpežljiva prijateljica ali samo opora, ko stopicaš po poti osebne rasti.

Iz mojega otroštva izhaja ena hecna anekdota.
Pri 6 letih sem prebrala vse knjige z velikimi tiskanimi črkami v naši mestni knjižnici tako, da sem se mogla naučiti brat tudi male tiskane črke. Kako sem se jih naučila, se sploh ne spomnim. Vem samo, da sem večino časa preživela “med črkami” 🙂 .

Tudi svojima otrokoma sem knjige predstavila že zelo zgodaj. Sina sva pri 9 mesecih vpisala v knjižnico in od takrat dalje smo tam vsake 3 tedne. Razen, če zbolimo 🙂 . Fino je, ker imajo tudi oddelek z igračami, saj lahko starš v miru izbira knjigice, se z otrokom poigra, hkrati pa se otrok tako počasi navaja na knjižnično okolje. Pri nas imajo celo dva mini, lesena poganjalčka in se lahko vozi s teboj med policami. Skratka, luštno.

Odkar pomnim, pišem tudi sama. Zdaj, ko sem mama ni popolnoma nič drugače. Le, da se – ker nimam ljubezenskih težav, kot v najstniških časih ( 😀 ), dotikam teme, ki me zbližuje in združuje z mojima otrokoma.

Tako, sem pred skoraj dvema letoma med drugim napisala tudi knjigo z naslovom Dominik potapljač. Ker danes odpiram možnost prijav na Mamine e-novičke, sem se odločila, da vam v zameno za prijavo, podarim avdio posnetek zgodbe.

Zakaj avdio? V prvi vrsti zato, ker (še) nimam ilustracij.
V drugi pa zato, ker bo priročno za čas, ko si želite npr. v avtu klepetati tudi s partnerjem, ne le odgovarjati na vprašanje kako hitro boste na cilju, zakaj še niste ipd. 🙂

Zato na desni strani poišči obrazec, se prijavi na Mamine e-novičke in si prenesi zgodbico o zvedavem Dominiku potapljaču!

O čem zgodbica govori?
Govori o dogodivščini, ki jo Dominik z očkom doživi na svoj rojstni dan. Opisuje podmorske vragolije malega potapljača, ki se ob koncu dneva posladka s kosom tortice ter zaspi v maminem naročju.

Si si jo že prenesel/a?

Poišči me tudi na  Facebooku in Instagramu in ne zamudi zanimivih vsebin tudi tam!

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja