Brezplačko

Kaj te čaka ob prijavi na Brezplačka

Poleg nešteto “bonus” informacij, ki jih boš prejel ob prijavi na Brezplačka, si spodaj oglej še bistvo tistega, zaradi česar ti resnično svetujemo, da se nanj prijaviš. Še bolje kot to pa je, da bo takšnih in drugačnih vsebin, kakršne vidiš spodaj, vedno več. Kul, kajne?

Prepoznavanje simbolov, barv in oblik v otroških risbicah

Simboli in upodobitve ljudi in živali prinašajo svoj pomen, ki je lahko hkrati tudi globlji vpogled v otrokovo doživljanje situacij v določenih obdobjih. V tem mini priročniku je tako zbranih nekaj najbolj osnovnih razlag, ki ti lahko pomagajo kot iztočnica za pogovor, krepitev vezi z otrokom in podobno.

Avdio zgodbica Dominik potapljač

Krajša poletna zgodba v avdio obliki otrokom razkrije delček sveta in dogajanja pod morsko gladino, ki jo s svojim očetom kot darilo za njegov rojstni dan, raziskuje potapljač Dominik. Ta dan ob slastni tortici zaključita v mamini družbi, ki sta le še pika na i tej dogodivščini. Na koncu Dominik zaspi v maminem in očkovem objemu, ob poslušanju tiktakanja njunega srca.

Družabna igra Morski pes

Družabna igra Morski pes je različica igre Črni Peter, le da ti ob vseh najdenih parih v rokah namesto Petra, ostane morski pes. Karte so pripravljene za tisk v PDF obliki in že čakajo na prijetno druženje s tvojimi najmlajšimi.

Avdio uspavanka Panko Zaspanko

Uspavanka Panko Zaspanko skupaj s preprosto, a slikovito narisanimi ilustracijami v otroški slikanici prinaša močno sporočilo otrokom – da je svet raznolik, da smo vsak v svoji različnosti dragoceni, in da le-tega ne smemo izgubiti zaradi drugih ljudi.

Priročnik Jesenska ustvarjanja in druženja

Gre za kar 54 strani dolg jesenski priročnik na temo ustvarjanja, gibanja in povezovanja z otroki, v katerem najdeš ideje za jesenske igre in druge podrobnosti, ki ti bodo pomagale, da bo tvoja harmonija v družini harmonija povezanosti, zdravja in miru. Vsebina je primerna za otroke od 1,5 do okrog 7. leta starosti.

Prijavi se na Brezplačka

Smo te prepričali v prijavo? Super, veseli smo zate, saj verjamemo, da ti bo Brezplačko slej kot prej prišel prav!

Da ti bo zgornja vsebina končno na voljo, le še izpolni polja, prijavi se na Brezplačka in brezplačno začni z odkrivanjem tvojega in otrokovega notranjega sveta. Je lahko še enostavneje?!

Scroll to Top