Temnejse ozadje s svetlejso grafiko

Brezplačko

Kaj te čaka ob prijavi na Brezplačka

Poleg nešteto “bonus” informacij, ki jih boš prejel ob prijavi na Brezplačka, si spodaj oglej še bistvo tistega, zaradi česar ti resnično svetujemo, da se nanj prijaviš. Še bolje kot to pa je, da bo takšnih in drugačnih vsebin, kakršne vidiš spodaj, vedno več. Kul, kajne?

Prepoznavanje simbolov, barv in oblik v otroških risbicah

Simboli in upodobitve ljudi in živali prinašajo svoj pomen, ki je lahko hkrati tudi globlji vpogled v otrokovo doživljanje situacij v določenih obdobjih. V tem mini priročniku je tako zbranih nekaj najbolj osnovnih razlag, ki ti lahko pomagajo kot iztočnica za pogovor, krepitev vezi z otrokom in podobno.

Avdio zgodbica Dominik potapljač

Krajša poletna zgodba v avdio obliki otrokom razkrije delček sveta in dogajanja pod morsko gladino, ki jo s svojim očetom kot darilo za njegov rojstni dan, raziskuje potapljač Dominik. Ta dan ob slastni tortici zaključita v mamini družbi, ki sta le še pika na i tej dogodivščini. Na koncu Dominik zaspi v maminem in očkovem objemu, ob poslušanju tiktakanja njunega srca.

Družabna igra Morski pes

Družabna igra Morski pes je različica igre Črni Peter, le da ti ob vseh najdenih parih v rokah namesto Petra, ostane morski pes. Karte so pripravljene za tisk v PDF obliki in že čakajo na prijetno druženje s tvojimi najmlajšimi.

Avdio uspavanka Panko Zaspanko

Uspavanka Panko Zaspanko skupaj s preprosto, a slikovito narisanimi ilustracijami v otroški slikanici prinaša močno sporočilo otrokom – da je svet raznolik, da smo vsak v svoji različnosti dragoceni, in da le-tega ne smemo izgubiti zaradi drugih ljudi.

Priročnik Jesenska ustvarjanja in druženja

Gre za kar 54 strani dolg jesenski priročnik na temo ustvarjanja, gibanja in povezovanja z otroki, v katerem najdeš ideje za jesenske igre in druge podrobnosti, ki ti bodo pomagale, da bo tvoja harmonija v družini harmonija povezanosti, zdravja in miru. Vsebina je primerna za otroke od 1,5 do okrog 7. leta starosti.

Avtobiografija Nekoč

Prva e-knjiga pod našim okriljem je pravzaprav avtobiografija ustanoviteljice našega podjetja, trenerke umetnostne terapije. Knjiga je primerna za otroke stare nekje 10 – 12 let+, tako zaradi zgodbe same, kot dvojezične postavitve (slovenščina, angleščina), ki bralcu ne samo podaja informacije o odraščanju, pač pa tudi pomaga pri treningu branja, tako v slovenskem, kot v angleškem jeziku. Ta e-knjiga bralca spodbuja k raziskovanju samega sebe, svojih potencialov, skladno s katerimi se tudi razvija v zadovoljno ter življenja polno osebo.

Kaj bi moral slišati vsak otrok

Velikokrat zaradi pretirane osredotočenosti na to, da bi bili popolni starši pozabimo, da je včasih dovolj le beseda ali stavek, ki otroku pomaga, da občuti pogum, vero, zaupanje, podporo, ljubezen. V priponki prejmete kar 47 kratkih stavkov, ki lahko otroku in vam popolnoma spremeni življenje.

Dino druščina se zabava

Dino druščina se zabava je zabavna igra, ki spodbuja aktivnost vseh otrok, ne samo ljubiteljev dinozavrov. Z nalogami, ki spodbujajo k posnemanje dinozavrov, se bodo otroci razmigali tudi v hladnem in deževnem vremenu, iz srca nasmejali in predvsem, odložili odvečno energijo. Igra je primerna za družine, kot tudi za v vrtčevske telovadnice in nižjo razredno stopnjo pri pouku športne vzgoje.
Prenesel si boš PDF dokument, ki ga natisneš in iz njega izrežeš priljubljene kartice.

Prijavi se na Brezplačka

Smo te prepričali v prijavo? Super, veseli smo zate, saj verjamemo, da ti bo Brezplačko slej kot prej prišel prav!

Da ti bo zgornja vsebina končno na voljo, le še izpolni polja, prijavi se na Brezplačka in brezplačno začni z odkrivanjem tvojega in otrokovega notranjega sveta. Je lahko še enostavneje?!

Scroll to Top