3000x hvala
Razmišljanja

3000.

Včeraj je bil pomemben dan. Ko sem si vzela minutko, dve za družbena omrežja, me je razveselila številka na Facebooku. 3000+ nas je!

Lahko bi se zahvalila samo v objavi, a želim povedati kakšno besedo več.

Ko je Mamina dlan ugledala luč sveta, je bil moj cilj le ta, da bi mamice dobile ideje kaj s svojimi otroki lahko “počnejo”. Saj veste, včasih so otroci zdolgočaseni, nam se ne da animirati z igračami, zunaj je vreme, ki nas odvrača od sprehoda in potem se prelagamo sem in tja po stanovanju, gledamo grdo, vsak se smili samemu sebi in kmalu se ti začne mešat od dolgčasa.

Vem tudi, kako pomembno je, da starši čas z otroki preživljamo kar se da aktivno. Vedno me je fasciniralo opazovanje, kako otroci iz deva v dan zmorejo več ročnih spretnosti, več miselnih rešitev itd. Zato sem bila popolnoma navdušena nad tem, da bom na čisto svoji strani lahko delila kaj ustvarjava z mojim otrokom.

Kmalu se je pokazalo, da so nekateri ob mojih objavah začutili velike občutke “krivde” češ, da niso za ustvarjanje, da jim gre nered “na živce” in, da imajo občutek, da so zato slabši starši. No, zbujanje takšnih občutkov ni bil moj namen. Zato sem se odločila, da bodo objave še nekoliko bolj poglobljene v smislu jaz-otrok. Če pa želim, da je odnos jaz-otrok dober, moram najprej poskrbeti zase, potem se moram dobro počutiti tudi v partnerskem odnosu (v kolikor si v odnosu), šele nato si lahko tudi 100% fokusiran na svojega otroka.

Po odzivih sodeč je bilo to tisto, kar je moje bralce dokončno potegnilo v to, da so stisnili všeč mi je na Facebooku in mi tako izkazali svojo podporo.

Imam 3000+ ljudi, ki ste z menoj, ki me podpirate, verjamete vame in greste z menoj naprej. 3000+ staršev, ki jim je mar za svoje otroke, ki si za svoje življenje želite nekaj več. 3000+ staršev, ki v sebi in svoji družini vidite vrednost, na katero tu in tam vržem sončni žarek, saj je bila prej vašim očem nevidna. 3000+ ljudi, ki dihate z mano <3 .

Do vesolja in nazaj sem hvaležna za vsakega izmed vas. In obljubim vam, da vam letošnje leto ne bom odpirala novih, čudovitih poti samo v družinskih odnosih, ampak tudi pri premagovanju največjih strahov. Česa sem se jaz lotila letos, kaj boste lahko spremljali, s čim vas bomo obdarovali itd, pa KMALU. K.M.A.L.U.!

Če še nisi eden izmed tistih 3000+ všečkarjev, se nam hitro pridruži na Facebook strani Mamina dlan!

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja