Ste tudi vi eni tistih, ki planirate, da boste tokrat res vzeli minimalno vsega, pa je na koncu vedno prtljažnik premajhen?

Mi imamo še daleč do dopusta, jaz pa vseeno že razmišljam kaj vse tudi tokrat ne smemo pozabiti, da nam bo na plaži še bolj zabavno kot sicer.

Zadnjič je v Sočutni akademiji ( socuten.si ) padla debata okrog krega med pakiranjem. Ste tudi vi eni izmed tistih, ki se med pakiranjem, zlaganjem ali med potovanjem vedno skregate?

Sama priznam, da sva zadnje leto tudi midva vse bolj dovzetna za tovrstne nevšečnosti. Prav te dni sva se odločila da tole zadevo predebatirava in poiščeva kaj se skriva zadaj, da se nama dogajajo nepotrebni prepirčki, ki se vedno končajo tako, da mož že pred prvim semaforjem obljubi, da naslednjih nekaj let ne gremo nikamor več. No, že teden kasneje gremo spet na izlet 😀 .

Skratka, poleg čustvene prtljage, ki jo vse življenje nosimo s seboj, je fino, da doma pozabimo čimmanj stvari. Kljub temu, da se zavedamo, da so dokumenti in zdravstvene kartice najbolj pomembni, znamo zagnati celo paniko, če pozabimo npr. dolge rokave. Zato sem se odločila, da z vami delim naš “plonk ceglc” kaj vzamemo s seboj. Z veseljem slišim še predloge kaj od naštetega vi pustite doma 🙂 . In kaj smo/bomo pozabili, seveda 🙂

Seznam za potovanja

Kakorkoli že, v prvi vrsti vam želim, da ne pozabite na svoje najdražje, dokumente, hrano in pijačo. Denar, poln tank bencina, izpraven avto in samega sebe ❤ .

Najina odkritja okrog prepirov pred odhodi pa update-ava takoj, ko ugotoviva v katerem grmu tiči zajec 😉 .