“Ja kaj pa toooo? Kok ste me pa presenetili! ❤ Hvala, hvala, hvala vam za čudovite uspešne zgodbe, ki ste jih delili z menoj!”

Po prvi objavi, kjer sem zapisala da želim zbrati uspešne zgodbe ljudi, ki so/ste sledili svojemu srcu sem prejela kar nekaj mailov in zasebnih sporočil. Zvečer, ko se je vse umirilo sem sedla za računalnik in brala… Brala… Brala… Požirala sem besede vseh, ki so se mi oglasili, vmes jokala od ganjenosti in navdušenja! V moj inbox je priletelo toliko pozitivne energije, toliko optimizma, zagona in upanja, da sem prepričana, da bo tudi vas sezul celoten projekt!

Skoraj bi vam upala dati besedo, da boste po vseh prebranih zgodbah našli tisti skriti delček svojega srca, ki mu boste spet pustili na plano. Upam, upam da se boste v zgodbah našli tudi najstniki in njihovi starši.

Držim pesti, da boste nadobudni mladi ljudje, ki boste nekoč ustvarjali svet tudi za nas in naše otroke začutili svojo poklicanost, svoje sanje in se podali na pot uresničitve SVOJIH sanj. Da boste starši zmogli sprejeti, da je vaš otrok nebrušeni dragulj, ki bo v življenju stopal po svoji poti. Saj mu želite,da je srečen in, da svoje delo opravlja s srcem, kajne?

V ponedeljek, 3.6. zjutraj vas bo na blogu ob topli kavici pričakala… PRVA uspešna zgodba čudovite gospe! Komaj čakam, da jo delim z vami!

Prva, ki sta projekt podprla sta avtorja knjižne uspešnice IZŠTEKANI NAJSTNIKI IN STARŠI, KI ŠTEKAJO! Kaj smo vam pripravili za otvoritev tega norega projekta že jutri SAMO na Facebook strani –> MAMINA DLAN !

In še to! Ker sem noro navdušena nad zgodbami puščam mail box še odprt za vaše uspešne zgodbe! ŠE VEDNO mi jih lahko pošljete na maminadlan@gmail.com.

Pa še to!
Tri avtorje uspešnih zgodb bomo nagradili s pomočjo vaših všečkov na Facebooku! Tako, da glej, da pod objavo o novi zgodbi, ki ti bo všeč, hitro stisneš “VŠEČ MI JE”. Če želiš pomagati spremeniti svet na bolje klikni še -> DELI Z OSTALIMI ❤

Ko bomo končali s predstavitvami vseh zgodb bomo izžrebali še dva izmed vseh, ki boste všečkali vsaj eno uspešno zgodbo in jima skupaj s sponzorji podarili praktične nagrade 😉 . Kaj pa to? 🙂

Vsake 14 dni te bo ob ponedeljkih zjutraj čakala nova uspešna zgodba, da bodo ponedeljki lažji. Želim ti čimveč navdiha in iskanja svojega poslanstva v svetu ❤ !

Se beremo v ponedeljek!
In ne pozabi všečkat Mamine dlani! 😉

Natečaj navdihnimo najstnike – Follow your dreams… They know the way